Kabinet Dapur Lembaran PVC

Permukaan bahan yang digunakan di kabinet dapur tidak hanya memperlihatkan daya tarikan estetik dapur tetapi juga cukup tahan lama dalam memegang / menyimpan aksesori dan peralatan dapur Anda.

Maklumat produk


Semasa anda mengubahsuai atau merancang dapur baru untuk rumah anda, bahan kabinet dapur memainkan peranan penting. Sebenarnya, banyak orang tidak memikirkan aspek ini secara mendalam.&# 39 seperti jika jiran anda telah menggunakan papan lapis, anda juga akan memilihnya. Sekiranya rakan anda mempunyai kabinet dapur lamina yang berkilat, maka anda juga boleh membuatnya semula. Namun, ini tidak seharusnya berlaku.


Permukaan bahan yang digunakan di kabinet dapur tidak hanya memperlihatkan daya tarikan estetik dapur tetapi juga cukup tahan lama dalam memegang / menyimpan aksesori dan peralatan dapur Anda. Oleh itu saya merasakan bahawa memilih bahan untuk kabinet dapur harus dilakukan setelah cukup banyak pertimbangan dan kajian. Di sini rebon mengesyorkan ini kepada andaKabinet dapur kepingan PVC.

PVC Sheet Kitchen Cabinet
PENERANGANPVC- Apabila saya mengatakan PVC (poli-vinil klorida), perkara pertama yang terlintas di fikiran adalah bahan bilik mandi dan paip. Namun, akhir-akhir ini, kabinet dapur kepingan PVC telah menjadi agak bergaya.
KELEBIHAN1) Mereka murah berbanding kabinet kayu

2) Mudah dibersihkan, jadi mereka bebas penyelenggaraan

3) Kabinet PVC tahan lama

4) Kabinet PVC anda tidak akan dipenuhi oleh anai-anai atau bahkan air, kerana PVC bebas anai-anai, kalis air dan juga antikorosif.


pvc kitchen cabinets wholesalestylish kitchen cabinet
WARNA PANEL PINTUKami mempunyai lebih banyak warna untuk kabinet dapur lembaran PVC, sila hubungi kami pada bila-bila masa.

NX1804 拷贝
MD1801 拷贝NX1805NX1905

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimQ1.Adakah anda syarikat perdagangan atau pengeluar?

J: Ya. Kami adalah kilang.


Q2.Bolehkah anda membekalkan produk yang disesuaikan?

J: Ya, kami menyediakan pelbagai jenis produk yang disesuaikan.


Q3.Adakah anda akan menerima reka bentuk kami?

J: Ya, OEM dialu-alukan.


Q4.Adakah item yang ditunjukkan di laman web siap dihantar setelah pesanan dibuat?

J: Sebilangan besar barang perlu dibuat setelah pesanan disahkan. Item stok mungkin tersedia kerana musim yang berlainan, sila hubungi kakitangan kami untuk maklumat terperinci.

Siasatan