Kabinet Dapur Polyvinyl Chloride

Kami adalah salah satu pengeluar dan pembekal Poly Vinyl Chloride Kitchen Kabinet yang diiktiraf secara meluas. Kabinet dapur klorida poli vinil yang ditawarkan sangat diiktiraf dan dihargai oleh pelanggan, kerana rintangan anai-anai dan kelembapan.

Maklumat produk

PERIHALAN PRODUKKami adalah salah satu pengeluar dan pembekal yang diiktiraf secara meluas kabinet dapur klorida polivinyl. Kabinet dapur klorida poli vinil yang ditawarkan sangat diiktiraf dan dihargai oleh pelanggan, kerana rintangan anai-anai dan kelembapan. Kami dibekalkanPolyvinyl klorida kabinet dapurbiasanya digunakan di kedua-dua dapur komersial dan domestik. Dan harganya sangat munasabah.Ciri

ButiranKemasan Pintu:Membran PVC

Standard:Piawaian E0 Eropah

MoQ:1 bekas penuh 20 kakiTentang kamiTahun Penubuhan:2002

Sifat Perniagaan: Pengeluar

Bilangan Pekerja: Lebih daripada 500 Orang


pvc foil kitchen cabinet
Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Bagaimana untuk memasangPdapur olyvinyl kloridaKabinet?

A: Pembungkusan barangan REBON adalah pembungkusan rata atau pembungkusan berhimpun. Dan semua struktur produk adalah standard antarabangsa selagi anda boleh mendapatkan pengalaman yang baik pekerja yang telah memasang barangan pembungkusan rata, ia akan menjadi sangat mudah bagi mereka untuk menyelesaikan pemasangan. Juga, jika terdapat sebarang bantuan yang anda perlukan, pls mengambil gambar atau video, jurutera kami akan gembira untuk membantu anda menyelesaikan sebarang masalah pemasangan.


S2. Adakah item yang ditunjukkan di laman web bersedia untuk dihantar selepas pesanan diletakkan?

A: Kebanyakan item diperlukan untuk dibuat sebaik sahaja pesanan disahkan. Item stok mungkin tersedia kerana musim yang berbeza, sila hubungi kakitangan kami untuk maklumat terperinci.


S3. Bagaimana kawalan kualiti anda?

A: -Sebelum perintah itu disahkan, kami akan memeriksa bahan dan warna kulit / kain dengan sampel yang sepatutnya sama dengan pengeluaran besar-besaran.

-Kami akan mengesan fasa pengeluaran yang berbeza dari awal.

-Setiap kualiti produk diperiksa sebelum pembungkusan.

-Sebelum menghantar pelanggan boleh menghantar satu QC atau menunjukkan pihak ketiga untuk memeriksa kualiti. Kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu pelanggan apabila masalah berlaku.


S4. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sebut harga dan membuat pesanan?

A: Hantar dimensi dan permintaan dapur anda (atau hantar anda merancang), kami akan membuat reka bentuk dan kemudian memetik dengan tepat kos. Invois Proforma akan dikeluarkan sebaik sahaja pesanan disahkan dan pengeluaran akan dimulakan sebaik sahaja bayaran pendahuluan dimuktamadkan. 


 


Kemasan Pintu:Membran PVC

Standard:Piawaian E0 Eropah

MoQ:1 bekas penuh 20 kaki


Tentang kami

Tahun Penubuhan:2002

Sifat Perniagaan:Pengeluar

Bilangan Pekerja:Lebih daripada 500 Orang


Hot Tags: kabinet dapur klorida polivinyl, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan