Neo-classicism Luxury PVC Kitchen Cabinet

Kabinet dapur neo-klasik Eropah mewah dari Rebon. Reka bentuk pulau gaya U membuat bentuk keseluruhannya mulia dan elegan, mewah dan menawan. Panel pintu PVC putih susu digunakan dengan ukiran indah dan teknik pengesan emas untuk menyampaikan rasa retro yang kuat dari ...

Maklumat produk

Neo-classicism Luxury PVC Kitchen Cabinet - Tuscany


Konsep rekaan:

Kabinet dapur neo-klasik Eropah mewah dari Rebon. Reka bentuk pulau gaya U membuat bentuk keseluruhannya mulia dan elegan, mewah dan menawan. Panel pintu PVC putih susu digunakan dengan ukiran indah dan teknik pengesan emas untuk menyampaikan rasa retro yang kuat terhadap produk. Satu sisi kabinet tinggi direka khas dengan luas pintu kaca enam lubang yang besar.


lemari dapur neo-classicisme mewahMaklumat produk:Kabinet Tinggi:

Kabinet neo-klasikisme PVC Tinggi yang direka dengan keluasan pintu kaca enam lubang adalah telus, berkilauan dan lut sinar, penuh dengan semangat dan pergerakan.

kaca pintu kabinet kabinet terbuka kabinet pintu pvc borongkabinet dinding pvc laminate pintu kabinet dapur modular
Hood Range:

The Range Hood secara bijak direka menjadi kabinet proses terbuka, yang cantik dan elegan. Kraf yang cerah dan tampalan indah melepaskan rasa gaya neo-klasikisme Eropah.


pelbagai hood neo classicisme mewah kabinet putih pvc dapurPulau:

Pulau ini menggunakan lajur Rom yang ringkas, membran PVC sebagai hiasan, meninggalkan grafik rumit dan menjadikan keseluruhannya kelihatan lebih meriah. Dengan kabinet kerangka terbuka, ia cantik dan praktikal. Ia sangat mudah untuk menyimpan hidangan, lilin, bumbu, dan sebagainya.

pulau klasik klasik elegan elegan pintu pvckepingan kabinet kabinet kabinet terbuka membungkus kabinet dapurKabinet Asas:

Kabinet dasar neo-klasikisme PVC dengan fungsi simpanan yang kuat boleh menyimpan peralatan makan yang berbeza, perasa dan objek lain, dan dilengkapi dengan peredam, pembukaan cahaya dan penutupan cahaya untuk melindungi panel pintu dari kerosakan.


kabinet dasar laci kabinet putih kabinet dapur laminat putih Siasatan