Kabinet Dapur PVC Pek Flat

Dengan kualiti yang menjadi perhatian utama kami, kami berusaha untuk menawarkan Kabinet Dapur Membran PVC. Di bawah bimbingan pakar yang mahir, dapur ini dihasilkan tanpa menjejaskan kualiti.

Maklumat produk

PRODUK PENDEK

REBON adalah salah satu kilang kabinet dapur PVC pek rata yang terkemuka di China, dan kami bukan sahaja menawarkan produk kabinet dapur rumah yang cantik seperti almari dapur kayu tetapi lebih kurang seperti unit singki double sink, almari pakaian bilik tidur.

China Modern Kitchen Cabinet suppliers


Semua kabinet dapur PVC pek rata kami direka dan dihasilkan oleh pakar yang dapat memberi anda semua idea yang anda perlukan untuk membuat penampilan baru yang menarik untuk dapur anda. Dan apa sahaja dapur anda, anda pasti yakin bahawa kami mempunyai reka bentuk kabinet dapur yang terbaik dan sesuai dengan gaya hidup anda. Rebon sentiasa fokus pada objektif kami, kami sangat berbangga dengan peluang untuk menawarkan dapur yang indah dan unik, yang bertujuan untuk mencapai nilai terbaik untuk semua pelanggan kami.

Flat Pack PVC Kitchen Cabinet

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

lacquer kitchen cabinet Australiakitchen cabinet designPANEL PINTUMD1802 拷贝
NX1701
NX1703
NX1804 拷贝


PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110

hardware130
PEMBUNGKUSANKabinet Dapur PVC Pek Flat:sebagai pilihan ekonomi untuk kabinet dapur sebelum penghantaran. Kos&# 39 lebih rendah dan lebih kecil pada keseluruhan saiz pakej. Apabila bungkusan rata selesai, kami menambah bingkai kayu di luar kotak, kerosakan dikurangkan sebanyak mungkin.

Tetapi kami juga menyediakan pakej berkumpul.


QQ图片20180706131257assembled packing
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Berapa lama masa penghantaran anda?

J: Secara amnya, 40 hari selepas menerima deposit.


S2. Adakah anda akan menerima reka bentuk kami?

J: Ya, OEM dialu-alukan.


S3. Adakah anda pengeluar?

J: Ya, kami adalah pengeluar / kilang.


S4. Bagaimana anda mengawal kualiti?

J: Pasukan QC kami akan memeriksa dimensi kabinet mengikut gambar akhir dan juga dimensi pemotongan meja. Kami juga akan memeriksa kualiti kemasan pintu (terutamanya untuk pintu dapur lakuer), jalur tepi bangkai sebelum mengemas.


Siasatan