Kabinet Dapur PVC Ekonomik

Dapur Anai-anai dan PVC Tahan Air dengan Pelbagai Warna dan Kemasan Bahan ini adalah plastik lancar yang kuat, dibungkus rapat dan ditutup dengan panas yang menghasilkan penampilan seragam yang cantik untuk dapur yang tahan lasak, mudah dijaga dan tidak tahan terhadap noda . ...

Maklumat produk


Bahan PVC yang ekonomik adalah plastik lancar yang kuat, dibungkus rapat dan ditutup dengan panas yang menghasilkan penampilan seragam yang cantik untuk dapur yang tahan lasak, senang dijaga dan tidak tahan terhadap noda. Pintu pvc permukaan halus disesuaikan untuk projek dapur anda, dan tersedia dalam pelbagai tahap, warna.


China Modern Kitchen Cabinet suppliersKami berupaya menawarkan pelanggan berharga kami dengan kabinet dapur PVC ekonomi yang sempurna. Dibuat dengan menggunakan bahan mentah dan kayu bermutu tinggi, produk ini mematuhi parameter industri yang ditentukan. Untuk memenuhi permintaan pelanggan yang berbeza, kami dapat menyesuaikan kabinet dapur PVC yang ekonomik ini dalam pelbagai saiz dan reka bentuk.


Ciri-ciri kabinet dapur PVC yang ekonomik

·Reka bentuk yang tepat

·Reka bentuk yang padat

·Kemasan halus

·Penyelenggaraan rendah

· Ketahanan tinggi
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Di mana kilang anda?

J: Kami memiliki ruang pameran dan kilang, mereka berada di Hangzhou, Provinsi Zhejiang (Daratan China). Selamat datang untuk melawat!


S2. Bolehkah saya memesan kabinet dapur saya mengikut ukuran?

J: Ya, penyesuaian dialu-alukan.


S3. Apakah syarat pembayaran anda?

J: T / T 30% sebagai deposit, dan 70% sebelum penghantaran. Kami' akan menunjukkan kepada anda foto produk dan pakej sebelum anda membayar baki.


S4. Adakah anda menguji semua barang anda sebelum penghantaran?

J: Ya, kami mempunyai ujian 100% sebelum penghantaran.


S5. Bagaimana anda menjadikan hubungan perniagaan kami jangka panjang dan baik?

J: 1. Kami mengekalkan kualiti yang baik dan harga yang kompetitif untuk memastikan pelanggan mendapat keuntungan;

2. Kami menghormati setiap pelanggan sebagai rakan kami dan kami dengan ikhlas berniaga dan berkawan dengan mereka,tidak kira dari mana asalnya.

Siasatan