Kubah kontemporari membina kustom

Bagi orang yang suka kemudahan ultra-moden tetapi tidak kelihatan ultra moden, Rebon menawarkan koleksi kabinet dapur custom-bulit ini, dengan garis-garis moden yang bersih dengan intipati gaya rumah pertanian Itali klasik.

Maklumat produk

Kubah kontemporari membina kustom


Dapur Itali yang dibina khas kami mempamerkan reka bentuk klasik Rebon. Bahan terdiri daripada kayu semulajadi pepejal kepada laminates kejuruteraan berteknologi tinggi dan polimer. Setiap koleksi mempunyai pemilihan yang dicadangkan, tetapi mana-mana pemegang dalam Rebon boleh digunakan untuk mana-mana model, dan kebanyakan model boleh didapati dengan kabinet c-kanal yang tidak berguna. Dengan pelbagai bentuk dan warna untuk dipilih, penyelesaian dapur unik ini akan menarik lebih dekat keluarga dan menjadi hab untuk menghiburkan rakan-rakan.


almari dapur ceria
bahan-bahan almari pakaian kabinet dapurreka bentuk kabinet dapur pernis

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

Kabinet dapur kalis air PVC
kabinet dapur thermofoil PVCCIRI-CIRIBagi orang yang suka kemudahan ultra-moden tetapi tidak kelihatan ultra moden, Rebon menawarkan koleksi kabinet dapur custom-bulit ini, dengan garis-garis moden yang bersih dengan intipati gaya rumah pertanian Itali klasik.


Dapur ini menggabungkan bahan moden dan tekstur semula jadi dalam pelbagai warna. Setiap dapur boleh disesuaikan sepenuhnya dengan keperluan anda. Dapur rebon dihasilkan di China dari bahan berkualiti tinggi.NOTASetiap kabinet produk kami menerima tempahan. Hubungi kami sekarang!KUALITI TOP KUALITI DAN HINGGABlum | Hafele | Hettich

tutup perkakasansistem kotak kabinet dapurengsel kabinet dapurmengangkat mekanisme pintuCOUNTERTOPkuarza dapur countertopAKSESORIdapur aksesori kabinet dapurSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimQ1.Apakah produk yang boleh saya dapatkan dari Rebon?

A: Alland adalah pembekal produk-produk building stop one.we menyediakan dapur dapur, almari pakaian, vanity bathroom, tingkap & pintu, tangga dan setiap produk akan digunakan dalam pembinaan.

Q2.Adakah anda mempunyai had MOQ untuk pesanan?

A: 1 bekas 20'ft penuh.

Q3. Bagaimana saya boleh menyesuaikan kabinet?

A: Beri kami pelan lantai atau susun atur dapur dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda suka, maka kami boleh merancang untuk anda.

Q4. Bolehkah anda membantu saya untuk pemasangan kabinet?

J: Kami tidak mempunyai pemasang luar negara tetapi kami boleh berbincang dan mencari jalan untuk menyokong anda. Panduan pemasangan akan ditawarkan dengan bebas.
HUBUNGI KAMIrebon dapur kabinet matte lacquered

Siasatan