Kabinet Dapur PVC Hitam

Kabinet dapur PVC hitam REBON moden, pintu kabinet adalah panel membran PVC dan bangkai yang kita pakai papan lapis / papan serpai dengan kemasan melamin.

Maklumat produk


Black PVC Kitchen Cabinets
Penerangan Produk1. Kabinet dapur PVC hitam REBON moden, pintu kabinet adalah panel membran PVC dan bangkai yang kita pakai papan lapis / papan serpai dengan kemasan melamin.

MD1801 拷贝MD1802 拷贝NX1905NX1804 拷贝


2. Kami menerima kedua-dua amp&OEM; Perkhidmatan ODM.


3. Untuk perkakasan kabinet dapur PVC hitam, kami mengesyorkan Blum, Hafele, Hettich. Jenama ini adalah jenama yang paling terkenal di pasaran luar negara. Sekiranya anggaran terhad, perkakasan DTC (jenama Cina) adalah pilihan yang baik.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130


4. Masa penghantaran: 30-60 hari bekerja setelah deposit 30% diterima. Dan ia juga dipengaruhi oleh kuantiti pesanan anda.

5. Pasaran utama kami adalah Australia, New Zealand, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, AfrikaAustralia, New Zealand, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika ...


KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427

Sebarang masalah lain mengenai kabinet dapur PVC hitam kami boleh menghubungi kami. Kami mempunyai pasukan kabinet profesional terbaik yang akan membantu anda.

Hot Tags: kabinet dapur pvc hitam, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan