Setiap almari dapur yang minimalis

Berapa banyak barangan yang anda benar-benar perlukan di dapur anda? Saya fikir ia bergantung kepada berapa banyak memasak dan membakar yang anda lakukan.

Maklumat produk

Setiap almari dapur yang minimalis
cheap stylish kitchen cabinets


Berapa banyak barangan yang anda benar-benar perlukan di dapur anda? Saya fikir ia bergantung kepada berapa banyak memasak dan membakar yang anda lakukan. Jika anda memasak makanan mudah yang tidak memerlukan banyak. Itulah sebabnya kami telah membuat dapur ke dapur minimalis.


Paring Ruang memasak anda tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan skimping pada gaya atau fungsi. Malah, memasak dapur minimalis bermakna perkara yang berbeza kepada orang yang berlainan. Bagi sesetengah, ia adalah semua kira-kira mempunyai banyak storan tersembunyi, jadi tops adalah bebas daripada barangan. Orang lain memeluk minimalisme sebagai tercucuk estetik hiasan oleh cabinetry depan yang biasa, rata dan Pulau yang bergaya.


China Durable cabinet


China Wood Kitchen Cabinet


Perkara yang paling penting adalah untuk memastikan bahawa Reka bentuk dapur adalah berdasarkan gaya hidup. Sesetengah perancangan dan sedikit pemikiran boleh memberi dapur ruang yang praktikal dan cantik. Hubungi kami, kami mempunyai pasukan reka bentuk profesional untuk membantu anda menyelesaikan masalah.WarnaHM1802 HM1813 HM1906L(YG9082L) HM2002 HM2011YG9091

Kami mempunyai lebih banyak warna untuk memilih dan kami menerima disesuaikan, mengalu-alukan muat turun Katalog kami atau hubungi kami.
PerkakasanPerkakasan kami adalah Engsel, slaid, tarik keluar dan sebagainya. Sebahagian besar daripada mereka kita pilih import BLUM, Hettich, Hafele dan slaid atas.

kitchen cabinet hingekitchen cabinet box systemlift up door mechanismsflap up hardware
Aksesorikitchen cabinet accessory
PERMUKAANSL1000SL1005SL3001SL2019SL5015
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PembungkusanPembungkusan leper atau pembungkusan yang dipasang


SPAN dan buih di dalam, kertas tahan kejutan di luar dan sudut plastik berbentuk di sekitar sudut untuk melindungi

assembled packingIMG_0401
Sijilchina enviromental labeling

ISO14001

wholesale Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

the top ten brands cabinet of China
& KILANG PENGHANTARAN
cabinet delivery


kitchen cabinet factory

Soalan lazimQ1. Adakah anda seorang kilang?

A: Ya, kami adalah factroy yang terletak di Hangzhou, Wilayah Zhejiang, dialu-alukan untuk visite kilang kami.


Q2. Apakah proses pesanan?

A: bahan dan lukisan yang disahkan-sebut harga-Deposit pembayaran-pengeluaran-baki dan perkhidmatan penghantaran-aftersale.


Q3. Bagaimana untuk menangani kesilapan?

J: sebarang masalah kualiti yang tidak boleh dipelekat disebabkan oleh kilang, kami akan bertanggungjawab untuk mereka, seperti crakes pintu, Miss panel, saiz yang salah dan lain-lain, kami akan pembikinan semula tanpa apa-apa terma, jika masa cukup, pelanggan harapan boleh menghantar mereka bersama-sama dengan bekas seterusnya, jika benar-benar memerlukannya sangat mendesak kami akan membayar pengangkutan.


Q4. Apakah syarat pembayaran anda?

A: 30% T/T terlebih dahulu, baki sebelum shippment.


manufactory

Hot Tags: minimalis melamina dapur almari, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan