Kabinet Dapur Lembaga MFC

Dibina dari teras papan serpai dan dilengkapi dengan penutup melamin hiasan, MFC adalah produk serba boleh yang digunakan oleh banyak pengeluar perabot yang dipesan lebih awal.

Maklumat produk

MOQ:1 bekas penuh 20' ft

Pintu:MFC kalis lembap

Karkas:

Kelengkapan perkakasan:

Pembungkusan:

Pilihan:

Saiz, bentuk, kemasan, warna dan spesifikasi lain dipersilakan, tong sampah, alat makan ...

cheap stylish kitchen cabinetsWalaupun kabinet dapur kami dibina dengan kayu, di bahagian dalam kami menggunakan bahan yang disebut papan serpai melamin, atau MFC. Dibina dari teras papan serpai dan dilengkapi dengan penutup melamin hiasan, MFC adalah produk serba boleh yang digunakan oleh banyak pengeluar perabot yang dipesan lebih awal. Ia boleh didapati di almari pakaian, rak, dan panel dinding. Kerana bahan mentah yang dihasilkannya - serpihan kayu, resin, dan melamin - tidak mahal, MFC adalah bahan yang menjimatkan.

Kadang kala pelanggan kami bertanya mengapa kami menggunakan MFC. Oleh kerana perabot yang dibina dari MFC sangat berpatutan, mereka bimbang kualitinya tidak akan sesuai dengan sisa dapur Bear and Woods mereka. Namun, kami dengan cepat meyakinkan mereka bahawa kami hanya menggunakan MFC kerana kami yakin ia adalah produk yang tepat.
Ia Sesuai.Kami percaya bahawa kabinet dapur papan MFC adalah produk yang paling sesuai digunakan untuk bahagian dalam dapur kami. Ia sangat tahan calar dan air, yang bermaksud ia tidak akan rosak oleh periuk, periuk dan kuali yang anda simpan, dan akan bertahan selama bertahun-tahun. MFC juga sangat mudah dibersihkan, menjadikannya pilihan kebersihan untuk dapur anda, dan hadir dalam pelbagai warna, termasuk kemasan kayu. Sekiranya anda menggunakan kayu dan bukannya MFC untuk bahagian dalam kabinet dapur anda, ia akan mudah mengotorkan dan menggaru, perlu diganti lebih kerap, dan akan jauh lebih mahal.

China Durable cabinet
IaKuat.MFC sangat tahan kerosakan, dan kekuatan kami lebih kuat kerana tidak ada tepi yang terdedah. Ini juga memberikan penampilan yang bersih dan segar. Di rak kabinet dapur papan MFC kami, melamin edging digunakan untuk mengelakkan pecah, tetapi ini adalah satu-satunya tempat di dapur kami yang anda dapati.
Ilestari.Kabinet dapur papan MFC adalah produk yang sangat lestari. Oleh kerana pokok-pokok yang digunakan membuatnya terkelupas, seluruh pokok digunakan dan sangat sedikit yang terbuang. REBON mengambil pendekatan proaktif untuk pemuliharaan, dan komited untuk perhutanan lestari.Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130
Kilangfactory427
Soalan LazimS1. Apa yang dihantar oleh&# 39?

J: * Memesan kapal mengikut waktu penghantaran terlebih dahulu.

* Menggabungkan barang untuk memuatkan bekas.

* Kirim bekas dan nyatakan kebiasaan.

* Menyediakan dokumen penghantaran dalam masa yang singkat. (perkhidmatan penghantaran dari pintu ke pintu tersedia jika diperlukan).


S2. Perkakasan jenama mana yang digunakan Best Sense?

J: Kami biasanya menggunakan perkakasan buatan Blum, DTC dan buatan Cina biasa.


S3. Apakah jenis produk yang boleh anda berikan?

J: Kami dapat menyediakan semua jenis perabot kayu khas seperti kabinet dapur, almari pakaian / bilik almari pakaian, kabinet meja solek bilik mandi, kabinet TV, kabinet ruang tamu, tempat tidur, tempat tidur malam dll.

S4. Bagaimana dengan Kawalan Kualiti anda?

J: -Sebelum pesanan disahkan, kami akan memeriksa bahan yang sama seperti pengeluaran besar-besaran.

-Kami akan mengesan pengeluaran dalam pelbagai langkah dari awal.

-Periksa kualiti produk sebelum pembungkusan.

-Sebelum pelanggan penghantaran boleh menghantar satu wakil QC atau menunjuk pihak ketiga untuk memeriksa kualitinya. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pelanggan agar tidak timbul masalah.


MOQ: 1 bekas penuh 20' ft

Pintu: MFC kalis lembap

Karkas:

Kelengkapan perkakasan:

Pembungkusan:

Pilihan: saiz, bentuk, kemasan, warna dan spesifikasi lain yang dialu-alukan, tong sampah, alat makan ...


Siasatan