Kabinet Dapur Melamin

Pembina rumah suka meletakkan kemasan lakuer putih di kabinet dapur tersuai. Kemasan White Lacquer cepat, mudah dan murah. Pelukis yang mahir boleh menyemburkan lakuer di kabinet dapur dan kerja kayu dan mendapatkan kemasan yang cantik. Kabinet dapur baru anda berkilau seperti permata.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Melamine Dijual


Banyak pilihan kemasan kabinet dapur melamin tahan lama untuk dijual, termasuk beberapa kemasan kayu tiruan, boleh didapati dengan penampilan rata atau berkilat. Dilengkapi dengan cetakan mahkota dan teluk untuk gaya tambahan, kabinet melamin kami yang menarik pasti menggembirakan anda dan menawarkan perubahan yang telah lama anda tunggu dengan harga yang berpatutan.


Pintu E-Series kabinet dapur Melamine bertekstur yang dihasilkan oleh Rebon mempunyai garis gam yang hampir tidak kelihatan. Bander tepi Homag kami menggunakan lebih sedikit gam dan memberikan penembusan yang lebih baik tanpa kehilangan kekuatan ikatan. Perekat PUR (Polyurethane) boleh tahan hingga enam kali lebih banyak kelembapan daripada perekat EVA, dan memerlukan masa penyembuhan yang lebih cepat. Perekat PUR tidak terisi, menghasilkan sendi yang ketat dan lutsinar sehingga boleh digunakan dengan bahan edgebanding hampir dengan warna apa pun. Selain itu pintu ini lebih tahan terhadap panas, air, kelembapan, dan wap.


Economical Melamine Kitchen


Melamine Faced Chipboard Kitchen


wood grain melamine modern kitchen cabinet
PILIHAN WARNA MELAMINE POPULARHM1405HM1804HM1902HM1908L(YG9084L)HM1818
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Apakah produk utama kilang anda?

A: Produk utama:

a. Kabinet dapur gaya panel. (paling popular)

b. Bilik solek bilik mandi. (popular)

c. Almari pakaian, rak kasut dan perabot gaya panel lain.


S2. Apa' MOQ?

A: 1 bekas penuh 20' ft.


S3. Apa proses pesanan&# 39?

J: Bahan dan gambar mengesahkan-sebut harga-deposit pembayaran-pengeluaran-baki dan perkhidmatan-penjualan selepas penjualan.


S4. Bagaimana kawalan kualiti anda?

J: Setiap langkah pengeluaran mempunyai QC untuk memeriksa kualitinya, sebelum pembungkusan akan dilakukan pemeriksaan pemasangan.


S5. Bagaimana memilih warna?

J: Kami akan membantu memberikan foto untuk warna, tekstur, profil, perkakas dan keperluan lain untuk dipilih.

Hot Tags: Melamin Dapur Kabinet, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan

You Might Also Like