Dapur Papan Cipap Melamine

Kami memastikan bahawa setiap elemen dapur yang dipesan khas anda memenuhi standard tertinggi, tetapi itu tidak bermaksud kami selalu menggunakan bahan termahal yang mungkin. Dalam kes bahagian dalam kabinet, kami berpendapat bahawa Melamin Faced Chipboard adalah bahan terbaik.

Maklumat produk

Kami memastikan bahawa setiap elemen dapur yang dipesan khas anda memenuhi standard tertinggi, tetapi itu tidak bermaksud kami selalu menggunakan bahan termahal yang mungkin. Dalam kes bahagian dalam kabinet, kami berpendapat bahawa Melamin Faced Chipboard adalah bahan terbaik.

Frameless Melamine Kitchen Cabinet

Apakah dapur papan serpihan bermelamin (MFC)?

MFC bermaksud Melamine Faced Chipboard. Papan serpai adalah produk kayu rekayasa yang terbuat dari serpihan kayu dan resin. Melamin adalah plastik termoset yang digunakan pada kertas (kertas boleh dicetak dengan corak agar kelihatan seperti kayu). 'Muka' Melamin ini kemudian dilekatkan pada papan serpai untuk membuat produk siap.


Apa kualiti dapur chipboard berhadapan melamin (MFC) yang menjadikannya pilihan yang baik untuk bahagian dalam kabinet?

MFC tahan terhadap air. Ia tidak akan berubah bentuk jika basah. Ia juga merupakan bahan yang tahan calar. Periuk dan kuali yang berat boleh disimpan di rak MFC tanpa merosakkan bahagian dalam kabinet anda. Akhirnya, MFC dapat dibersihkan dengan mudah dengan mengelap permukaannya dengan pembasmi kuman - sesuai untuk dapur yang bersih.


Mengapa tidak kayu sepanjang?

Kami menggunakan kayu berkualiti tinggi di banyak kawasan dapur papan serpihan melamin kami - jadi mengapa tidak di bahagian dalam kabinet juga? Jawapan mudahnya adalah bahawa kami tidak keluar untuk menjatuhkan anda. MFC adalah produk yang lebih murah yang sama jika tidak lebih sesuai untuk tujuan tersebut. Kayu akan mengotorkan dan menggaru dengan lebih mudah daripada MFC.
PENDUDUKWARNAHM1907L(YG9083L)
HM1911(YG9087)
HM2003
HM2011YG9091PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
MAKLUM BALAS PANDUANguest feedback797
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Bagaimana mendapatkan sampel?

J: Pesanan sampel boleh diterima. Sila hubungi kami dan pastikan sampel apa yang anda perlukan.


S2. Bagaimana dengan pembungkusan dan penghantaran?

J: Biasanya, kami mempunyai kadbod dan busa untuk pembungkusan. Sekiranya anda mempunyai syarat khas lain, jangan ragu untuk menghubungi kami.


S3. Bolehkah kilang anda membuat produk yang disesuaikan?

J: Kami boleh membuat produk yang disesuaikan khas untuk anda. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut.


S4. Bolehkah kita menghantar kabinet dapur ke pelabuhan atau bandar pelanggan&# 39?

J: Ya. Sila berikan nama bandar atau nama pelabuhan semasa anda menghantar pertanyaan kepada kami.


Hot Tags: melamin dapur chipboard, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan