Melamin Menghadapi Kabinet Chipboard

Kami memastikan bahawa setiap elemen dapur anda yang lebih sesuai memenuhi standard tertinggi tanpa menggunakan bahan yang paling mahal.

Maklumat produk

Melamin Menghadapi Kabinet ChipboardKenapa Melamine Menghadapi Chipboard sangat bagus untuk Interior Kabinet DapurCore chipboard (juga dikenali sebagai papan partikel) diperbuat daripada cip kayu, diikat dengan resin dan dimampatkan oleh haba dan tekanan untuk membentuk papan.

Kabinet tanpa bingkai tinggi yang tinggi cina

Lapisan berwarna atas dan bawah dibuat dengan menggunakan sekeping kertas berwarna dengan resin. Lembaran ini disembuhkan di bawah haba dan tekanan, dan terpaku dan ditekan ke teras serat di bawah tekanan rendah. Kertas berwarna adalah apa yang menentukan rupa kabinet anda, dan juga melindungi cip kayu dari air.


Melamin yang dihadapi serpihan datang dengan standard saiz 4ft x 8ft lembaran, walaupun ini bergantung kepada pengilang.


Setiap papan kemudian dipotong mengikut saiz mengikut reka bentuk kabinet dapur anda. Apabila papan dipotong, sisi papan akan mempunyai papan serpai yang terdedah, jadi ia perlu dilindungi. Cara biasa untuk melakukan ini adalah untuk menutupnya dengan jalur plastik ABS, yang merupakan laminat tekanan tinggi yang tahan lelasan, menggunakan mesin pinggir-banding.


Modular-Melamine-Kitchen-CaManfaat Melamine berhadapan dengan papan papanPapan seramik yang dihadapi oleh Melamine biasanya digunakan untuk membina bangkai, bingkai dan pintu kabinet dapur.


Pilihan yang paling bernilai untuk wang adalah papan seramik dengan kemasan luar melamin. Sekiranya anda meminta kabinet dapur murah, kontraktor anda mungkin akan pergi dengan papan serat melamin tetapi itu tidak bermakna terdapat kompromi terhadap kualiti.


Kami memastikan bahawa setiap elemen dapur anda yang lebih sesuai memenuhi standard tertinggi tanpa menggunakan bahan yang paling mahal. Dalam erti kata lain, bahagian dalaman kabinet dapur boleh dibuat dari Melamine Faced Particleboard yang merupakan bahan terbaik.MAKLUMAT LANJUTChina-Hot-Modern-Kitchen-CaChina-Wood-Kitchen-Cabinet-
High-End-Melamine-Cabinets-Melamine-Faced-Chipboard-Ki


kabinet dapur pernis Australiareka bentuk kabinet dapur


china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

PANEL DOORHM1405HM1607HM1503HM1708HM1801


HM1605HM1808HM1809HM1817HM1902HARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanAKSESORIdapur aksesori kabinet dapurCOUNTERTOPkuarza dapur countertopPembungkusanPembungkusan rata atau pembungkusan yang dipasang


Spongles dan buih di dalam, kertas tahan kejutan di luar dan sudut berbentuk plastik di sekeliling sudut untuk melindungi

assembled packingIMG_0401PILIHANsaiz disesuaikan, bentuk, kemasan, warna dan spesifikasi lain adalah dialu-alukanSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimQ1. Apakah jenis gaya atau bahan untuk kabinet dapur yang anda miliki?

A: Kami mempunyai gaya moden dan klasik, bahan utama termasuk: papan melamin, membran PVC, lakuer, damar, venir kayu, kaca, kayu padu, pelbagai produk kami meliputi keperluan dan harga yang berbeza untuk pelanggan yang berbeza


Q2. Anda membuat kabinet khas atau kabinet standard?

A: Ya, pasti. Kami menerima kabinet khas dan kabinet standard.


Q3. Bagaimana pula dengan perkhidmatan selepas Kabinet Rebon?

J: Secara umumnya, pelanggan sering menuntut QC untuk memeriksa barangan kami apabila kami akan menghantar. Sekiranya pelanggan menerima penghantaran dan mendapati beberapa masalah kualiti, kami akan menerima tuntutan jika tanggungjawab kami.


Q4. Adakah item yang dipaparkan di laman web bersedia untuk dihantar selepas pesanan ditempatkan?

A: Kebanyakan item diperlukan untuk dibuat setelah pesanan disahkan. Item stok boleh didapati kerana musim yang berlainan, sila hubungi kakitangan kami untuk mendapatkan maklumat terperinci.

HUBUNGI KAMIrebon dapur kabinet matte lacquered

Siasatan