Kabinet Dapur berbentuk L

Dapur berbentuk L banyak fleksibiliti reka bentuk. Tukang masak suka susun atur asas ini, kerana ia mengurangkan masa berjalan antara stesen dapur.

Maklumat produk


Pelan kabinet dapur berbentuk L adalah salah satu susun atur yang paling popular dan paling klasik, atas sebab yang baik. Ia adalah reka bentuk yang sangat fleksibel yang boleh disesuaikan dengan pelbagai saiz dan gaya dapur. Selain itu, ia adalah salah satu reka bentuk dapur yang paling ergonomik betul dari segi aliran kerja yang praktikal dan cekap.


Bespoke Kitchen Cabinets


Walaupun saiz dapur purata telah meningkat sejak beberapa dekad yang lalu, kebanyakan dapur tidak mempunyai kapasiti untuk mengendalikan pelbagai pulau, semenanjung, dan ekar ruang countertop yang sering dipaparkan dalam majalah gaya hidup dan rancangan realiti pemodelan semula. Sebaliknya, susun atur L boleh muat dengan sempurna ke dapur 10 x 10 kaki, yang masih dianggap sebagai penanda aras untuk menganggarkan kos kabinet dan countertops.


Reka bentuk kabinet dapur berbentuk L juga menyediakan banyak fleksibiliti reka bentuk. Tukang masak suka susun atur asas ini, kerana ia mengurangkan masa berjalan antara stesen dapur. Ia menjadikannya sangat mudah untuk mewujudkan segi tiga dapur yang cekap ergonomik, dengan peti sejuk, dapur memasak, dan tenggelam yang diatur dalam bentuk tiga mata klasik.


Berikut adalah beberapa contoh susun atur kabinet dapur berbentuk L di tempat kerja.

China Laminate Kitchen factory HM1003H607


Contemporary Black Kitchen Cabinets


High End Melamine Cabinets factory HM1804 拉手反弹
WarnaHM1811HM1817HM2007推迟HM2009

    

Kami mempunyai lebih banyak warna untuk dipilih dan kami menerima disesuaikan, selamat turun katalog kami atau hubungi kami.
PerkakasanPerkakasan kami adalah engsel, slaid, tarik keluar dan sebagainya. Kebanyakan mereka memilih import BLUM, Hettich, Hafele dan Slaid Teratas.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PembungkusanPembungkusan rata atau pembungkusan berhimpun.


Span dan buih di dalam, kertas tahan kejutan di luar dan sudut berbentuk plastik di sekeliling sudut untuk melindungi.

assembled packingIMG_0401
Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Bolehkah kita menghasilkan kabinet dapur mengikut saiz bilik pelanggan?

A: Ya. Semua kabinet dapur kami adalah saiz tersuai. 


S2. Apakah maklumat yang diperlukan untuk mendapatkan sebut harga?

A: Dimensi kabinet dapur atau susun atur dapur.


S3. Apakah kabinet dapur yang dibuat?

A: Pintu Kabinet, kecuali kabinet keluli tahan karat, diperbuat daripada kayu pepejal atau salah satu produk kayu kejuruteraan (papan zarah, MDF, papan lapis, akrilik). Pintu kayu kejuruteraan ditutup dengan veneer kayu, pelamin atau termofoil.


S4. Apakah perkakasan anda yang sering digunakan? Perkakasan domestik atau import?

J: Perkakasan kami adalah engsel, slaid, tarik keluar dan sebagainya. Kebanyakan mereka memilih import BLUM, Hettich, Hafele dan Slaid Teratas.


Hot Tags: kabinet dapur berbentuk l, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan