Kabinet Melamin Akhir

Kabinet berkualiti rendah bukan sahaja membawa kepada masalah fungsional dan estetika bagi pemilik rumah, tetapi juga mewujudkan kos pemasangan dan penyelenggaraan yang lebih tinggi daripada yang dijangkakan. Misi Ribon adalah untuk memberikan pelanggan kami kabinet dapur melamin terbaik.

Maklumat produk

Kabinet Melamin Akhir
Kabinet dapur melamin mewah harus kelihatan menakjubkan dan menyediakan simpanan yang berfungsi dan mudah digunakan sekurang-kurangnya dua puluh atau tiga puluh tahun. Tetapi banyak orang mempunyai masalah kabinet lebih awal daripada ini, melaporkan masalah seperti pintu bengkok, kendur, laci yang merosot, wajah yang tergores dan lekuk, engsel longgar, dan kotak melengkung. Masalah ini berlaku kerana pembinaan kabinet berkualiti rendah.


Kabinet berkualiti rendah bukan sahaja membawa kepada masalah fungsional dan estetika untuk pemilik rumah, tetapi juga mewujudkan kos pemasangan dan penyelenggaraan yang lebih tinggi daripada yang dijangkakan. Misi Rebon&# 39 adalah untuk memberikan pelanggan kami kabinet dapur melamin terbaik.


High End Melamine kitchen Cupboard


melamine cabinets paintingWARNA POPULARHM1708HM1802HM1818HM1808HM1908L(YG9084L)
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Saya memerlukan perabot untuk pejabat / kilang / bilik ganti, bolehkah anda menolong saya?

J: Ya, beritahu kami keperluan dan ukuran ruang anda, pasukan reka bentuk pakar kami akan memberikan gambar dan penyelesaian yang sesuai.


S2. Saya tidak dapat mencari apa yang saya cari di laman web anda, adakah anda masih boleh menolong saya?

J: Jangkauan kami jauh lebih besar daripada yang dipaparkan di laman web kami, jadi sebaiknya hubungi kami, dalam kebanyakan kes, kami semestinya dapat membantu anda. Sekiranya tidak, kami biasanya dapat menunjukkan anda ke arah yang betul.


S3. Bolehkah kami membuat perabot anda dibuat dengan ukuran khas atau reka bentuk kami?

J: Pasti, sebagai pengeluar perabot yang berpengalaman lebih dari 12 tahun, pusat pasukan profesional kami dapat membantu anda dalam projek ini.


S4. Adakah item yang ditunjukkan di laman web siap dihantar setelah pesanan dibuat?

J: Sebilangan besar barang perlu dibuat setelah pesanan disahkan. Item stok mungkin tersedia kerana musim yang berlainan, sila hubungi kakitangan kami untuk maklumat terperinci.

Siasatan