Kabinet Dapur Melamin Kelabu

Apabila memilih kelabu sebagai warna utama dapur, lebih baik memilih warna yang lebih ringan untuk mencocokkannya, yang dapat menjadikan dapur lebih cerah dan meriah suasana.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Melamin Kelabu
Affordable Kitchen Cabinet factory


Sebagai warna yang paling konservatif dalam industri kabinet, hitam putih dan kelabu sangat digemari oleh banyak pereka kabinet, sementara kelabu bersifat neutral dan inklusif. Ia bukan hanya unik, tetapi juga dapat menampilkan perasaan seni yang halus dan unik ketika dipadankan dengan warna lain.


China Hot Modern Kitchen Cabinet factory


Apabila memilih kelabu sebagai warna utama dapur, lebih baik memilih warna yang lebih ringan untuk mencocokkannya, yang dapat menjadikan dapur lebih cerah dan meriah suasana. Tambahkan meja putih, kerusi bar, kabinet terbuka, dan lain-lain untuk mewujudkan keseronokan dan kontras visual.
WARNAHM1405HM1804HM1816HM2002HM2007推迟

Kami mempunyai lebih banyak warna melamin untuk dipilih dan kami menerima disesuaikan, selamat datang memuat turun katalog kami atau hubungi kami.
PERKAKASANPerkakasan kami adalah engsel, slaid, pull-out dan sebagainya. Sebilangan besar dari mereka kami memilih import BLUM, Hettich, Hafele dan jenama berkualiti tinggi yang lain.

kitchen cabinet hingekitchen cabinet box systemlift up door mechanismsflap up hardware
AKSESORIkitchen cabinet accessory
KAUNTERTOPSL1000SL1005SL1015SL2019SL2023荷兰灰
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PEMBUNGKUSANPembungkusan rata atau pembungkusan berkumpul

Span dan busa di dalamnya, kertas tahan kejutan di luar dan plastik berbentuk sudut di sudut untuk melindungi.

assembled packingIMG_0401
SIJILchina enviromental labeling

ISO14001

wholesale Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

the top ten brands cabinet of China
Kilang& PENGHANTARANDitubuhkan di 2002, Rebon yang pakar dalam pembuatan kabinet dapur, kabinet bilik mandi& almari pakaian, fokus untuk menyediakan perkhidmatan sehenti profesional. Sekiranya anda berminat dengan produk atau teknologi kami, sila hubungi kami.

cabinet delivery


kitchen cabinet factorySiasatan