Kabinet Dapur Kualiti Ekonomi

Kabinet dapur baru biasanya membentuk peratusan yang besar dari belanjawan anda. Selagi anda mahukan pakej kabinet dapur serba lengkap, dari reka bentuk dan perancangan untuk penghantaran dan pemasangan, anda mungkin menghabiskan sebanyak satu pertiga atau separuh daripada bajet renovasi dapur anda di kabinet dapur baru.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Kualiti EkonomiKabinet dapur baru biasanya membentuk peratusan yang besar dari belanjawan anda. Selagi anda mahukan pakej kabinet dapur serba lengkap, dari reka bentuk dan perancangan untuk penghantaran dan pemasangan, anda mungkin menghabiskan sebanyak satu pertiga atau separuh daripada bajet renovasi dapur anda di kabinet dapur baru.

Tetapi ada cara untuk mengelak sakit hati kewangan ini. Dengan menjadi kreatif, mencari pembekal yang tepat, memilih bahan-bahan yang lebih murah, dan melakukan beberapa kerja sendiri, anda boleh memotong bil elektrik kabinet dapur yang berkualiti.

Kabinet tahan lama China


Apabila membeli-belah untuk kabinet, anda melewati hal-hal ini dan mungkin tidak menganggap bahawa mereka mungkin hanya apa yang anda perlukan. Mereka dipanggil paparan kabinet dapur, jenis yang anda lihat dibina di kedai-kedai pembaikan REBON dan di bilik pameran runcit dapur dan bilik mandian bebas tempatan.


Meja fiksyen ini dimaksudkan untuk membangkitkan rasa seperti apa yang akan berjalan dan menggunakan kabinet dari nama jenama utama. Kerana mereka dimaksudkan untuk menunjukkan yang terbaik yang ditawarkan oleh pengeluar, memaparkan kabinet dapur sering datang sarat dengan semua jenis bonus, seperti kotak roti, pull-out, rak rempah gelongsor, dan banyak lagi.

Kabinet dapur bergaya china

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

WARNAHM1816HM1803HM1804HM1818HM1808HARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanAKSESORIaksesori kabinet dapurCOUNTERTOPSatu lagi perkara yang perlu dipertimbangkan apabila membuat keputusan anda tentang kabinet anda adalah warna meja.

kuarza dapur countertopPROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECTPembungkusanPembungkusan rata atau pembungkusan yang dipasang


Spongles dan buih di dalam, kertas tahan kejutan di luar dan sudut berbentuk plastik di sekeliling sudut untuk melindungi

assembled packingIMG_0401SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANpenghantaran kabinet
kilang kabinet dapurSoalan LazimQ1. Sebab untuk memilih kita

A: Pembekal bahan stabil dan bahan stok yang cukup di gudang.

Pembekal bahan yang stabil memastikan kualiti konsistensi yang mencukupi, memastikan penghantaran pesanan pelanggan tepat pada masanya seperti yang dipersetujui.


Q2. Bagaimanakah saya boleh mengetahui harga dengan tepat?

J: Harga adalah berdasarkan kepada keperluan khusus anda, adalah lebih baik untuk memberikan maklumat berikut untuk membantu kami memetik harga tepat kepada anda.

(1) Lukisan rasmi tingkap & pintu untuk menunjukkan kepada kita dimensi, kuantiti dan jenis;

(2) Warna bingkai dan juga ketebalan profil yang anda ingin pilih;

(3) Sebarang keperluan peribadi anda juga diperlukan


Q3. Apakah MOQ?

A: 1 bekas 20'ft penuh.


Q4. Adakah anda membekalkan saiz standard kabinet atau produk disesuaikan?

A: Kedua-duanya boleh didapati, kami juga membekalkan produk yang disesuaikan untuk pelanggan, pemaju dan pembina yang banyak.

kilang

Hot Tags: kabinet dapur berkualiti ekonomi, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan