Papan Dapur Dapur Ekonomi

Tetapi yang berpatutan tidak perlu bermakna mengerikan. Malah, harga berpatutan boleh bermakna kualiti yang lebih baik dalam beberapa kes!

Maklumat produk

Papan Dapur Dapur Ekonomi


Kuat, jelek, mutu kerja yang buruk, kualiti yang mengerikan; ini semua kata-kata dan fikiran yang mungkin teringat apabila anda memikirkan kabinet dapur yang murah. Tetapi yang berpatutan tidak perlu bermakna mengerikan. Malah, harga berpatutan boleh bermakna kualiti yang lebih baik dalam beberapa kes!


Salah satu nilai terbaik dalam pasaran kabinet bersedia untuk memasang kabinet. Kabinet-kabinet ini tidak dibuat secara kecil-kecilan daripada papan zarah melebar bersama-sama; mereka adalah kayu dan papan lapis di seluruh dan ditawarkan dalam pelbagai gaya dan warna. Alasan mereka boleh ditawarkan pada harga yang sangat baik adalah kerana mereka tiba di kotak rata, bersedia untuk dipasang dan dipasang.


Affordable Kitchen Cabinet factory
China Hot Modern Kitchen Cabinet factory

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

Kabinet kami dihasilkan mengikut piawaian tertinggi dan kami juga menawarkan pakar reka bentuk profesional percuma kami untuk membantu memilih kabinet sempurna untuk dapur baru anda. Lemari dapur ekonomi tidak boleh bermakna apa-apa yang kurang daripada 'mampu' dan itu termasuk perkhidmatan pelanggan!


WARNAHM1007HM1817HM1802HM1812HM1405HARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanAKSESORIaksesori kabinet dapurCOUNTERTOPSL1000SL1005SL3001SL2019SL5015PROJEKPROJEK FAVOR KABINET KITCHEN PROJECTPembungkusanPembungkusan rata atau pembungkusan yang dipasang


Spongles dan buih di dalam, kertas tahan kejutan di luar dan sudut berbentuk plastik di sekeliling sudut untuk melindungi

assembled packingIMG_0401SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANpenghantaran kabinet
kilang kabinet dapurSoalan LazimQ1. Apakah pilihan anda untuk kabinet di kilang anda?

A: Di kilang kami, anda boleh membeli kabinet siri seperti: Kayu padu, venir kayu sebenar, Lamiate, PVC, Melamin, Lacquer dan sebagainya.


Q2. Apakah perkakasan kerap digunakan? Perkakasan domestik atau import?

A: Perkakasan kami adalah engsel, slaid, tarik keluar dan sebagainya. Kebanyakan mereka memilih import BLUM, DTC dan slaid atas.


Q3. Apa produk yang boleh saya dapat dari Rebon?

A: Rebon adalah pembekal satu produk building stop one.we menyediakan dapur cabient, almari pakaian, kesombongan bilik mandi dan setiap produk akan digunakan dalam kabinet penyimpanan kediaman.


Q4. Apa masa depan dapur anda?

J: Biasanya 30 hingga 40 hari selepas deposit dipamerkan.

kilang

Hot Tags: almari dapur ekonomi, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan