Kabinet Dapur Melamin Tahan Lama

Kabinet Dapur Melamin Tahan Lama Apa itu Kayu Melamin? Sebelum kita mula membincangkan kebaikan dan keburukan Melamine, penting untuk memahami apa itu. Kayu melamin adalah gabungan zarah kayu yang dimampatkan pada intinya. Inti kemudian dibungkus dalam resin dan kertas yang ...

Maklumat produk

Apa itu Kayu Melamin?Sebelum kita mula membincangkan kebaikan dan keburukan Melamine, penting untuk memahami apa itu. Kayu melamin adalah gabungan zarah kayu yang dimampatkan pada intinya. Inti kemudian dibungkus dalam resin dan kertas yang tahan air dan tahan lama. Sebagai lapisan luar adalah penutupnya terdapat dalam banyak warna dan bahkan boleh mempunyai reka bentuk. Ini menjadikannya pilihan yang sangat popular untuk kabinet di bilik mandi dan dapur di seluruh dunia.

Salah satu faedah utamadkabinet dapur melamin yang boleh diubatiadalah ketahanannya. Melamin tahan terhadap keadaan normal yang biasa di dapur seperti panas, kelembapan, dan noda. Ia senang dibersihkan kerana lapisan luar yang keras yang merangkumi teras kayu yang dimampatkan.


durable melamine kitchen cabinets

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factoryWARNAHM1802HM2005HM1816HM2002PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Bagaimana memasang kabinet?

J: Kabinet dapur melamin tahan lama REBON' pembungkusan adalah pembungkusan rata atau pemasangan pembungkusan. Dan semua struktur produk adalah bertaraf antarabangsa sehingga selagi anda dapat memperoleh pekerja berpengalaman yang telah mengumpulkan barang-barang pembungkusan rata, sangat mudah bagi mereka untuk menyelesaikan pemasangan. Sekiranya ada bantuan yang anda perlukan, sila ambil gambar atau video, jurutera kami akan dengan senang hati membantu anda menyelesaikan masalah pemasangan.


S2. Maklumat apa yang diperlukan untuk mendapatkan sebut harga?

J: Dimensi kabinet dapur atau susun atur dapur.


S3. Bagaimana saya boleh mengetahuidkabinet dapur melamin yang boleh diubati'harga betul-betul?

J: Harga berdasarkan keperluan khusus anda; lebih baik memberikan maklumat berikut untuk membantu kami memetik harga yang tepat kepada anda.

(1) Lukisan dapur rasmi untuk menunjukkan dimensi, kuantiti dan jenisnya;

(2) Warnakan bingkai dan juga ketebalan profil yang ingin anda pilih;

(3) Jenama perkakasan: Blum, Hafele, Hettich atau jenama Cina;

(4) Keperluan peribadi anda yang lain juga diperlukan.Hot Tags: kabinet dapur melamin tahan lama, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan