Kabinet Dapur Moden Kontemporari

Reka bentuk kontemporari merujuk pada reka bentuk yang ada pada era sekarang, tetapi mungkin meminjam dari pendahulunya reka bentuk - reka bentuk moden, yang menampilkan gaya bersih dan tanpa hiasan.

Maklumat produk

KONSEP REKAANReka bentuk kabinet dapur moden kontemporari anggun dan minimalis, memberikan kediaman anda penampilan yang kemas dan bersih. Untuk mencapai kesan ini, kabinet dapur kontemporari umumnya mempunyai permukaan rata dan hiasan minimum.


Kabinet dapur moden kontemporari akan memilih penampilan yang lebih sederhana dan akan mengelakkan hiasan hiasan atau kemasan palsu yang mungkin anda lihat dalam almari tradisional.


Reka bentuk kontemporari merujuk pada reka bentuk yang ada pada era sekarang, tetapi mungkin meminjam dari pendahulunya reka bentuk - reka bentuk moden, yang menampilkan gaya bersih dan tanpa hiasan. Untuk mencapai penampilan yang bersih dan luas ini, kabinet dapur moden kontemporari tidak akan mempunyai panel mahkota atau panel yang dinaikkan. Sebaliknya, kabinet akan mempunyai permukaan rata dengan perkakasan yang ramping dan sederhana dan tidak mempunyai aksen hiasan lain.


cheap stylish kitchen cabinets


Salah satu faedah utama memasang kabinet dapur kontemporari ialah permukaan rata yang terdapat di kabinet ini sangat sesuai untuk digunakan di dapur kecil atau dapur dengan ruang yang ketat.


Bahan yang digunakan dalam kabinet dapur kontemporari biasanya buatan manusia. Bahan-bahan ini memberikan rasa bersih dan halus yang diinginkan oleh pereka kontemporari; namun, adakah kadangkala mereka dapat mengeluarkan rasa sejuk atau steril. Untuk mengelakkan ini, pemilik rumah boleh memasukkan venir kayu atau semacam batu semula jadi ke dalam reka bentuk kontemporari mereka untuk memanaskan dapur sedikit.


Dari segi warna, kabinet dapur kontemporari mungkin mempunyai skema warna monokromatik. Warna hitam, putih dan kelabu adalah warna kabinet yang popular dalam reka bentuk kontemporari. Warna-warna ini memberikan penampilan yang bersih dan tajam yang menarik bagi kebanyakan pemilik rumah&# 39 hari ini.


lacquer kitchen cabinet Australiakitchen cabinet design


china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

Kunci untuk reka bentuk kontemporari adalah garis yang minimal dan bersih - jadi tanpa mengira bahan, skema warna atau perkakasan yang anda pilih untuk kabinet dapur anda, memilih pendekatan reka bentuk mereka yang kurang sesuai akan memberi anda penampilan kontemporari yang baik.PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
MAKLUM BALAS PANDUANguest feedback797
PEMBUNGKUSANPembungkusan rata atau pembungkusan berkumpul


Span dan busa di dalamnya, kertas tahan kejutan di luar dan plastik berbentuk sudut di sudut untuk melindungi

assembled packingIMG_0401
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Produk mana yang boleh anda bekalkan?

J: Kami menawarkan kabinet dapur, almari pakaian, kabinet simpanan, meja solek bilik mandi, rak buku, kabinet dobi, dan kabinet TV, dan lain-lain untuk Penyelesaian Dalaman yang lengkap.


S2. Bagaimana untuk menyesuaikan kabinet dapur saya?

J: Beri kami pelan lantai anda jika ada. Dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda sukai. Mengenai fungsi dan saiz almari, anda boleh memberitahu keperluan anda sekiranya anda mempunyai idea. Atau kami boleh merancang untuk anda.


S3. Bolehkah saya mendapatkan sampel sebelum membuat pesanan?

J: Ya, tentu saja, sila hubungi kami untuk maklumat yang berkaitan.


S4. Bagaimana mengatur penghantaran?

J: Kabinet Rebon mempunyai tahun' pengalaman untuk perniagaan luar negara dan kami mempunyai ejen penghantaran yang sangat profesional untuk membantu kami menghantar barang ke negara anda.


Siasatan