White Gloss Kitchen Cabinet

Buat dapur moden yang meletakkan setiap sentimeter untuk kegunaan yang baik dengan kabinet dapur gloss putih tinggi REBON

Maklumat produk

White Gloss Kitchen CabinetImpian kekasih kontemporari - kabinet putih berkilat putih yang jelas tajam dan anggun. Mereka glamor di semua tempat yang betul, tanpa rasa sejuk atau tegak. Pulau tengah yang cemerlang menempatkan tuan masakan dan peminat makan.


Gloss White Kitchen CabinetGloss adalah pilihan pilihan untuk dapur banyak perisa, dengan venir yang bersih dan ramping yang meminjamkan kecanggihan halus kepada sebarang reka bentuk. Di REBON, anda akan mendapati dapur gloss putih yang segar dan nada krim hangat, serta gloss berwarna yang memenuhi pelbagai citarasa, dari kabinet dapur kelabu berwarna biru ke bandar. Gloss dapur pasangan dengan apa-apa bilangan bahan kerja lantai, lantai, palet warna dan peralatan dapur. Hubungi pereka dapur kami untuk meneroka kemungkinan dapur gloss baru anda.


Off White Kitchen Cabinets

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

kitchen cabinet sinkkitchen cabinet light
WARNA PINJAMAN POPULARcat permaidani cat warna dapur
AKSESORIaksesori kabinet dapur
COUNTERTOPSL1000SL1005SL1015SL2023 荷兰 灰SL3004
HARDWARESemua kabinet dapur kami dilengkapi dengan engsel dan laci rapat BLUM yang paling canggih. (Sudah tentu, kami menyediakan perkakasan jenama lain seperti Hafele, Hettich.


engsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasan
SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet China
PROJEKPROJEK FAVOR KABINET KITCHEN PROJECT
KILANG & PENGHANTARANkilang kabinet dapur


penghantaran kabinet
Soalan LazimQ1. Apakah pilihan anda untuk kabinet di kilang anda?

A: Di kilang kami, anda boleh membeli kabinet siri seperti: Kayu padu, venir kayu sebenar, Lamiate, PVC, Melamin, Lacquer dan sebagainya.


Q2. Bolehkah anda menghasilkan produk menyesuaikan atau hanya menghasilkan kabinet standard?

A: Kami mengalu-alukan kabinet dapur kabinet dapur standard dan produk lain dan menerima sejumlah kuantiti pesanan untuk kabinet dapur adat, kabinet bilik mandi dan kabinet lain.


Q3. Bolehkah pelanggan memesan warna dan model yang berbeza dalam satu pesanan?

A: Sesungguhnya ya. Warna dan model campuran boleh diterima.


Q4. Apa perkhidmatan khas anda?

A: Selepas pengeluaran selesai, kami akan menghantar foto pengeluaran pelanggan. Sekiranya tidak ada masalah, maka pelanggan membayar baki: Selepas selesai memuatkan bekas, kami akan menghantar butiran memuatkan dan memuatkan gambar untuk rujukan anda.


kilang

Hot Tags: kabinet dapur gloss putih, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan