Kabinet Dapur Lacquer yang bergaya

Kecenderungan semasa untuk merombak dapur dan mengisinya dengan alat dan alat adalah usaha kami untuk menyambung kembali dengan masa lalu, ketika dapur adalah pusat rumah.

Maklumat produk

Dapur benar-benar jantung rumah - kita tahu, itu adalah klise, tetapi hanya kerana itu benar. Pertimbangkan kabinet dapur lakuer kami yang bergaya.


Fikirkan pesta besar terakhir yang anda laksanakan - anda mempunyai seluruh rumah bersih; anda mengatur tempat duduk yang selesa di setiap sudut ruang tamu; anda telah menyediakan meja untuk bufet dan pencuci mulut - tetapi di mana semua orang akhirnya berkumpul? Tentu saja dapur!


Sama ada menampung tetamu kelas tinggi atau membuat kerja rumah, kabinet dapur lakuer bergaya akan menjadi stesen pusat kediaman. Oleh kerana kita menghabiskan banyak masa di ruang ini, mari kita menjadikannya sebagai moden, glamor dan mengundang mungkin.


lacquer board kitchen cabinets

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

most durable finish for kitchen cabinets
TENTANG KITARebon Cabinets dengan bangganya menjadi pembekal kabinet tanpa bingkai (gaya Eropah) berkualiti untuk semua projek bersaiz besar, dari pembangunan besar hingga skala kecil, menyediakan penyelesaian sehenti untuk hiasan rumah termasuk kabinet dapur, almari pakaian, kabinet penyimpanan, meja solek bilik mandi, rak buku, kabinet dobi, dan kabinet TV, dan lain-lain untuk Penyelesaian Dalaman yang lengkap.


kitchen cabinet wholesalekitchen cabinet design (2)
WARNA PINTUlacquer door 拷贝
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427

Soalan LazimQ1.Adakah anda syarikat perdagangan atau pengeluar?

J: Ya. Kami adalah kilang.


S2. Kecuali kabinet dapur lakuer bergaya, cadakah anda membekalkan produk yang disesuaikan?

J: Ya, kami menyediakan pelbagai jenis produk yang disesuaikan


Q3.Adakah anda akan menerima reka bentuk kami?

J: Ya, OEM dialu-alukan.


Q4.Adakah barang yang ditunjukkan di laman web siap dihantar setelah pesanan dibuat?

J: Sebilangan besar barang perlu dibuat setelah pesanan disahkan. Item stok mungkin tersedia kerana musim yang berlainan, sila hubungi kakitangan kami untuk maklumat terperinci.


Hot Tags: Kabinet Dapur Lacquer Bergaya, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan