Kabinet Dapur Lacquer bergaya

Trend semasa dapur pemodelan semula dan mengisinya dengan gajet dan gizmos adalah percubaan kami untuk menyambung semula dengan masa lalu, apabila dapur adalah jantung rumah.

Maklumat produk

Dapur benar-benar jantung rumah - kita tahu, ia adalah cliché, tetapi hanya kerana ia benar. Pertimbangkan kabinet dapur lacquer kami yang bergaya.


Fikirkan parti besar terakhir yang anda buang—anda mempunyai seluruh rumah tanpa tempat; anda mengatur tempat duduk yang selesa di setiap nook ruang tamu; anda mempunyai jadual yang ditetapkan untuk bufet dan pencuci mulut - tetapi di mana semua orang akhirnya berkumpul? Dapur, tentu saja!


Sama ada ia menganjurkan tetamu kelas tinggi atau melakukan kerja rumah, kabinet dapur lacquer yang bergaya akan menjadi stesen pusat rumah. Oleh kerana kita menghabiskan banyak masa di ruang ini, mari kita jadikannya sebagai moden, glamor dan mengundang yang mungkin.


lacquer board kitchen cabinets

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

most durable finish for kitchen cabinets
Tentang kamiKabinet Rebon berbangga menjadi pembekal kabinet tanpa bingkai berkualiti (gaya Eropah) untuk semua projek bersaiz, dari utama hingga perkembangan kecil-kecilan, menyediakan penyelesaian sehenti untuk hiasan rumah termasuk kabinet dapur, almari pakaian, kabinet penyimpanan, vaniti bilik mandi, rak buku, kabinet dobi, dan kabinet TV, dan lain-lain untuk Penyelesaian Dalaman yang lengkap.


kitchen cabinet wholesalekitchen cabinet design (2)
WARNA PINTUlacquer door 拷贝
Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130

Kilangfactory427

Soalan lazimQ1.Adakah anda berdagang syarikat atau pengilang?

A: Ya. Kami adalah kilang.


S2. Kecuali kabinet dapur lacquer yang bergaya, canda membekalkan produk tersuai?

A: Ya, kami membekalkan pelbagai produk yang disesuaikan


S3.Adakah anda akan menerima reka bentuk kami?

A: Ya, OEM dialu-alukan.


S4.Adakah item yang ditunjukkan di laman web bersedia untuk dihantar selepas pesanan diletakkan?

A: Kebanyakan item diperlukan untuk dibuat sebaik sahaja pesanan disahkan. Item stok mungkin tersedia kerana musim yang berbeza, sila hubungi kakitangan kami untuk maklumat terperinci.


Hot Tags: Kabinet Dapur Lacquer bergaya, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan

Anda mungkin juga berminat