Kabinet Dapur Lacquer Merah

Dalam reka bentuk dapur moden, kontras menjadi semakin penting dan merupakan elemen penting untuk memberi dapur anda keperibadian yang berbeza.

Maklumat produk

Dalam reka bentuk dapur moden, kontras menjadi semakin penting dan merupakan elemen penting untuk memberi dapur anda keperibadian yang berbeza.


Kontras dapat dicapai dengan cara yang berbeza; contohnya, dengan mencampurkan gaya (klasik dan moden, atau kontemporari dan vintaj) atau dengan bermain dengan elemen tertutup dan terbuka (bergantian kabinet penuh dan sistem rak terbuka).


Salah satu kaedah termudah dan paling popular untuk membuat kontras di dapur moden adalah dengan menggunakan kombinasi warna dan bahan yang menarik. Kabinet dapur lakuer merah dengan reka bentuk yang ramping menyediakan kanvas yang sempurna untuk membiarkan warna dan bahan hidup tanpa gangguan visual yang lain.

lacquer finish kitchen
Lacquer Coating Kitchen manufacturers


Bagi mereka yang tidak takut dengan penampilan moden yang berani, menggabungkan dua warna yang kuat dan kontras dapat menjadikan dapur berhenti - seperti halnya dapur ini memasangkan merah yang menyala dengan pernis kabinet matte Extra Black.


kitchen cabinet faucet


China Lacquer Kitchen Cabinet suppliers

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

Kami menjalani apa yang kami lakukan dan dipacu oleh diri sendiri, sangat kreatif, sangat yakin tetapi rendah hati menyedari bahawa kabinet yang keras memerlukan kehalusan dan pelembutan pasukan reka bentuk dalaman yang hebat untuk memberikan harapan yang luar biasa.


Arkitek, pereka hiasan dalaman, pemaju mewah menghubungi kami untuk mengetahui bagaimana kami dapat melengkapkan reka bentuk baru atau pengubahsuaian jangka masa / kontemporari anda.
PERKAKASANSemua kabinet dapur pernis merah kami dilengkapi dengan engsel dan laci lembut BLUM yang terbaik.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimQ1.Bagaimana cara memesan kabinet dapur lakuer merah?

J: 1. Pelanggan menawarkan rancangan kamar dan memberikan gambar gaya yang berminat

2. Jurutera REBON akan membuat reka bentuk yang tepat dalam 1-3 hari bekerja

3. Sebutharga akan dihantar kepada anda dalam 1-2 hari bekerja apabila reka bentuk diluluskan.


S2. Bagaimana memilih warna?

Kami akan membantu menyediakan foto untuk warna, tekstur, profil, perkakas dan keperluan lain untuk dipilih.


S3. Bagaimana saya boleh menyesuaikan kabinet?

J: Beri kami pelan lantai atau susun atur dapur anda dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda sukai, maka kami boleh merancang untuk anda.


S4. Bolehkah anda membantu saya untuk pemasangan kabinet?

J: Kami tidak mempunyai pemasang luar negara tetapi kami boleh berbincang dan mencari jalan untuk menyokong anda. Panduan pemasangan akan ditawarkan secara percuma.

Siasatan