Off Kabinet Dapur Putih

Dari masa ke masa, kabinet dapur putih telah pergi ke banyak rumah dan untuk sebab yang baik: klasik ini membuat untuk reka bentuk yang boleh dipercayai bersih yang tidak pernah keluar dari gaya.

Maklumat produk

Dapur adalah salah satu hab aktiviti yang paling sibuk di mana-mana rumah. Dari menyediakan makanan untuk rumah menjadi pusat untuk gosip over-the-sink, Mereka sentiasa memainkan peranan utama. Walau bagaimanapun, dari segi sejarah, dapur tersembunyi di latar belakang, dan reka bentuk mereka jarang sekali menjadi perkara yang penting.

Antara kekayaan pilihan ini, salah satu gaya hiasan yang paling banyak diperdebatkan ialah kabinet dapur putih. Bagi sesetengah orang, ia adalah lambang kesederhanaan yang kurang sedikit dan ia adalah pasangan yang sangat baik untuk mana-mana estetika dapur, sementara yang lain menganggapnya hambar dan penyelenggaraan yang tinggi.


Sama ada anda cuba untuk menaik taraf atau memilih yang betul untuk rumah impian anda salah satu pilihan pertama yang anda mesti buat adalah estetika dapur yang terlalu banyak. Dari masa ke masa, di luar kabinet dapur putih telah pergi ke banyak rumah dan untuk sebab yang baik: klasik ini membuat reka bentuk yang bersih boleh dipercayai yang tidak pernah keluar dari gaya.

Microwave Cabinet Kitchen

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory
KELEBIHAN KABINET DAPUR PUTIHBerdiri Ujian Masa

Selama bertahun-tahun, dapur adalah salah satu bahagian rumah yang telah melihat beberapa revolusi, dan pudar, dalam reka bentuk amalan terbaik. Walau bagaimanapun, satu elemen yang tidak pernah kelihatan ketinggalan zaman adalah sekumpulan kabinet putih.

Pergi dengan Segala-galanya

Beberapa pilihan warna kabinet boleh sepadan dengan serba boleh kabinet dapur putih. Sama ada anda memilih mood diraja, eklektik, rupa moden dan klasik yang bersih, atau anda sebaliknya akan menjadi getaran yang lebih muda dan suka bermain, putih adalah warna anda.

Nilai Jualan Semula

Walaupun anda mungkin tidak mempunyai rumah anda di pasaran sekarang, pakaian dapur anda dengan putih adalah langkah pemikiran ke hadapan yang sangat baik. Selain itu, kerana dapur putih boleh menjadi sesuatu kanvas kosong, pemilik baru yang berpotensi akan memihak kepada mereka seberapa mudah untuk menyesuaikan diri.
LEBIH BANYAK REKA BENTUKWhite Handleless Kitchen Cabinets


Durable Lacquer Kitchen Cupboard
Lacquer Modular Kitchen Cabinetsmodern white lacquer kitchen cabinet wholesale fashion
PerkakasanSemua kabinet dapur putih kami dilengkapi dengan engsel dan laci BLUM yang lembut.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Anda membuat kabinet tersuai atau kabinet standard?

A: Ya, pasti. Kami menerima kabinet yang disesuaikan dan kabinet standard.


S2. Apakah masa penghantaran anda?

A: Selepas kami menerima deposit 30% dan lukisan mengesahkan, ia mengambil masa kira-kira 30-40 hari.


S3. Adakah anda mempunyai had MOQ untuk perintah kabinet dapur?

A: MoQ rendah, 1 bekas penuh 20'ft.


S4. Bilakah barangan boleh dihantar selepas pesanan diletakkan?

A: Bergantung kepada pelbagai produk, ia boleh dari 30 hari hingga 60 hari, masa penghantaran yang tepat akan dinyatakan dalam invois proforma sebaik sahaja pesanan disahkan.

Hot Tags: off kabinet dapur putih, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan

You Might Also Like