Lacquer Modular Dapur Kabinet

Dapur adalah benar-benar jantung rumah. Mempunyai dapur modular yang lancar dan menarik telah menjadi lumrah untuk rumah-rumah India moden. Kabinet dapur meminjamkannya keunikan dan watak; jadi memikirkan bagaimana anda mahu ia kelihatan dan berasa sebelum anda terikat melabur.

Maklumat produk

Dapur adalah benar-benar jantung rumah. Mempunyai dapur modular yang lancar dan menarik telah menjadi lumrah untuk rumah moden. Kabinet dapur meminjamkannya keunikan dan watak; jadi memikirkan bagaimana anda mahu ia kelihatan dan berasa sebelum anda terikat melabur. Berikut adalah semua yang anda perlu tahu tentang kabinet dapur modular lacquer untuk membuat pilihan yang tepat!
Apakah kemasan lacquer?Lacquer adalah produk berasaskan pelarut yang mewujudkan pelapis sintetik di permukaan, menyebabkan ia membentuk sheen gloss yang tinggi. Kemasan seperti ini kelihatan hebat di mana-mana rumah - tradisional, kontemporari, perindustrian, dan banyak lagi! Kecanggihan berkilat banyak dicari di kebanyakan negara.
Jangan mengelirukan laktiker dengan urutLacquer dan kalung sering dikelirukan oleh orang awam yang tidak tahu perbezaan yang tepat antara kedua-duanya. Walaupun kedua-dua, kalung dan kalungan menyediakan kemasan berkilat dan berkilat untuk perabot dan lekapan, lacquer boleh menjadi kedua-dua, jelas atau berwarna, manakala yang terakhir cenderung benar-benar telus. Lacquer boleh didapati dalam tiga kemasan: kusam, sederhana dan tinggi gloss.


modern white lacquer kitchen cabinet wholesale fashion


china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory
Ambil perhatianSebagai kabinet dapur modular lacquer kami menyesuaikan prodcut, jadi sila hubungi kami, kami akan membuat reka bentuk percuma untuk anda dan membuat harga terbaik mengikut saiz dapur anda, terima kasih banyak untuk pemahaman dan sokongan anda! sila tinggalkan mesej kepada kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nasihat yang baik.
Spesifikasi1. Bangkai:Papan cip 18mm, papan bukti lembap dan papan lapis 18mm.

2. Bahan asas pintu:MDF atau kemasan kayu pepejal:lacquer, PVC atau kayu pepejal

3. Countertop:granit, batu kuarza dan sebagainya

4. Kemasan pintu:lacquer gloss tinggi, membran PVC, UV, akrilik, melamin dan kayu pepejal

5. Kelengkapan termasuk:304 Sinki Dapur Keluli Tahan Karat, 304 faucet dapur keluli tahan karat, engsel, gelangsar, pemegang, kaki, papan kickerboard PVC dan atas Moudling. panel hiasan dan perkakasan lain yang diperlukan. peralatan elektrik lain boleh menjadi pilihan.

6. Perkhidmatan:Reka bentuk percuma dan dibuat khas.
GAYA PINTULebih banyak gaya atau warna kabinet dapur modular lacquer sila muat turun PDF kami atau hubungi kami.
PERKAKASAN BERKUALITI TINGGIBlum|Hafele|Hettich

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Bolehkah saya mempunyai sampel?

A: Ya, kami mengalu-alukan pesanan sampel untuk menguji dan memeriksa kualiti.


S2. Adakah anda mempunyai had MOQ untuk pesanan?

A: 1 bekas penuh 20'ft.


S3. Bagaimana untuk menangani rosak?

A: Pertama, produk kami dihasilkan dalam sistem kawalan kualiti yang ketat dan kadar yang rosak akan kurang daripada 0.2%. Untuk produk kelompok yang rosak, kami akan mereka dan menghantar semula.


S4. Di mana kilang anda terletak? Bagaimanakah boleh saya lawati di sana?

J: Kilang kami terletak di bandar Hangzhou, wilayah Zhejiang, China.


Hot Tags: lacquer kabinet dapur modular, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan