Almari Dapur High Gloss Lacquer

Pintu kabinet High Gloss Lacquered akan memberikan dapur anda penampilan bergaya moden / kontemporari, meningkatkan persekitaran dapur yang sibuk dengan kepraktisan.

Maklumat produk


Almari dapur lakuer REBON high gloss akan memberi dapur anda penampilan bergaya moden / kontemporari, meningkatkan persekitaran dapur yang sibuk dengan kepraktisan. Kemasan dicat berlapis akan memastikan kemasan gloss tinggi kami yang cantik tahan calar jauh lebih baik daripada pintu gloss vinil. Lebih dari 20 pilihan warna berbeza untuk kemungkinan reka bentuk yang tidak berkesudahan.


white lacquer kitchen cabinet


Durable Lacquer Kitchen Cabinet
PETUA KEBERSIHANWalaupunalmari dapur berkilat tinggikelihatan cantik, mereka cenderung menonjolkan noda dan cap jari. Akibatnya, menjaga permukaan tanpa cela terhadap cahaya yang dipantulkan adalah satu cabaran.

Langkah 1

Keluarkan habuk permukaan dengan menyikat kabinet dengan ringan dengan tongkat debu elektrostatik atau kain debu mikrofiber.

Langkah 2

Rendam kain chamois yang bersih ke dalam air suam dan tapis sehingga basah sedikit. Gosokkan kain lembap ke permukaan dengan gerakan menyapu ke bawah; jangan menggosok atau memberi tekanan berlebihan Mulakan di satu sisi dapur dan bersihkan dua kabinet pada satu masa. Setelah bersih, bilas kain chamois di bawah air mengalir yang hangat dan usapkan sebelum pergi ke sepasang kabinet seterusnya.

Langkah 3

Bersihkan bekas tanah dan minyak yang lebat dengan menambahkan satu sudu pembersih isi rumah ringan, seperti detergen pencuci pinggan, ke baldi plastik yang diisi separuh dengan air suam. Gunakan kain kulit chamois kedua untuk mencuci kabinet dengan larutan ini.

Langkah 4

Bilas dengan baik dengan air suam dan selesaikan dengan menggunakan kaedah yang dijelaskan di

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factoryBUTIRANWhite Lacquer Kitchen Cabinets Supplierskitchen cabinet quartz countertop
PERKAKASANSemua kamialmari dapur berkilat tinggidilengkapi dengan engsel dan laci lembut BLUM yang terbaik.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEK2KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Di mana anda berada?

J: No.99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China.


S2. Bolehkah saya menjadi ejen?

J: Ya, Kami mengalu-alukan pelanggan yang mempunyai kemampuan pemasaran yang kuat untuk menjadi perwakilan kami di pasaran tempatan. Untuk maklumat lebih terperinci, sila hubungi kami.


S3. Anda membuat kabinet disesuaikan atau kabinet standard?

J: Ya, pasti. Kami menerima kabinet disesuaikan dan kabinet standard.

Siasatan