Kabinet Dapur High Gloss Lacquer

Golden Faith, salah satu siri fesyen moden REBON. Dari segi warna, warna champagne berkilat tinggi romatik digunakan. Kilauan yang menawan, menampakkan rasa mewah dan lembut dengan ketegasan.

Maklumat produk

IMAN EMASGG quot; Iman Emas" , salah satu siri fesyen moden REBON' Dari segi warna, warna champagne berkilat tinggi romatik digunakan. Ini' kilauan yang menawan, menunjukkan rasa mewah dan lembut dengan ketegasan. Dalam pemodelan produk, kabinet dapur berkilat tinggi ini menegaskan kaedah reka bentuk garis lurus yang konsisten, ia menunjukkan sederhana dan elegan. Mengenai rawatan peralatan dapur, cara penyisipan menjadikan matal sejuk dan kabinet digabungkan dengan sempurna. Jadi set kabinet dapur berkilat tinggi ini dapat dipadankan dengan pelbagai gaya rumah seperti fesyen, riadah, kesegaran.

Lacquer Modular Kitchen Cabinets
MAKLUMAT PRODUKKeranjang Pinggan:reka bentuk pemegang bebas baru, berasa santai dan selesa semasa menarik laci; Dilengkapi dengan peredam penutup lembut dan slaid laci tersembunyi menjadikan penarik terasa lancar.


Lampu Papan Bawah:penggunaan jalur LED yang inovatif di bahagian bawah kabinet dinding gloss tinggi, penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar. Dan mewujudkan suasana romatik.


Kabinet Kraf:kabinet kerajinan terbuka warna bijirin kayu adalah kemuncak keseluruhan produk. Alat ini dapat menyimpan semua jenis peralatan, makanan dan hiasan, yang mudah digunakan dan dibuat utuhhkabinet dapur igh gloss lacquernampak cantik.


Unit Larder:unit semi-high larder menjadikan setiap inci ruang penyimpanan cekap dan digunakan sepenuhnya, dan meningkatkan rasional penyimpanan kabinet dapur dan kemudahan akses.


Benefits Of Mutipurpose Kitchen Cabinet Pull-out Basket

China Kitchen Cupboard suppliers


Durable Lacquer Kitchen Cupboard


Modular lacquer Kitchen Cabinets

Kabinet Separa Tinggi Dan Panel Hiasan:kabinet lakuer separuh tinggi disertakan dengan peralatan dapur untuk memastikan intergrasi logam sejuk dan kabinet yang sempurna. Di bahagian atas dan bawah papan hiasan, tumbuh-tumbuhan hijau, perkakas kreatif dan sebagainya diletakkan untuk menambahkan rasa indah di dapur.


china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory


PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130PROJEK2KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1: Apakah jenis kabinet di kilang anda?

J: Kami menyediakan kabinet seperti: Kayu padu, venir kayu asli, PVC, Melamin, Lacquer dan sebagainya. Dan pelbagai warna boleh didapati.


S2: Saya tidak mempunyai gambar reka bentuk kabinet dapur. Bagaimana anda boleh menolong saya?

J: Lukisan percuma ada di perkhidmatan kami. Tetapi anda perlu memberikan ukuran ruang dapur anda, ukuran tingkap dan ukuran pintu, ukuran pintu dari ukuran, ketinggian dari lantai ke siling, ukuran peralatan kepada kami.


S3: Bagaimana anda dapat menjamin kualiti?

J: Kami memenangi' tidak akan memulakan pengeluaran sehingga anda mengesahkan keputusan akhir. Dan kami mempunyai proses pemeriksaan kualiti yang ketat. Sebarang produk siap akan menjalani pemeriksaan kualiti sekurang-kurangnya 3 kali. Anda dialu-alukan untuk mengunjungi kilang kami dan kami boleh menghantar produk kami untuk anda mengesahkan.


S4: Bagaimana anda dapat menjamin harga anda menguntungkan?

A: Produk kami adalah bekalan langsung dari kilang. Dan kami mempunyai pasukan jualan yang cekap untuk menurunkan kos kami.

Hot Tags: kabinet dapur berkilat tinggi, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan