High Gloss Finish Kitchen Cabinet

Kemasan berkilat tinggi menyampaikan kilauan licin, licin ke permukaan kediaman dan komersil dalaman.

Maklumat produk

High Gloss Finish Kitchen Cabinet


Kemasan berkilat tinggi menyampaikan kilauan licin, licin ke permukaan kediaman dan komersil dalaman. Permukaan berkilat yang sempurna adalah gabungan tahap gloss maksimum, kelancaran, kesan kedalaman, rintangan gores, keberkesanan kos dan kemungkinan teknikal.


Satu pilihan mewah untuk permukaan berkilat tinggi adalah akrilik pepejal. Panel akrilik pepejal mempunyai tahap gloss unggul di seluruh, dan mereka boleh diperbaharui atau diperbaiki apabila tercalar atau diracun. Mereka adalah kalis air dan tidak meledingkan atau terputus ketika terdedah kepada matahari. Walau bagaimanapun, walaupun panel akrilik yang padat popular di dapur Eropah mewah, mereka sangat berat dan larangan kos dalam banyak aplikasi lain.

modern lacquer kithen cabinet
paint lacquer kitchen cabinet


china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

kabinet dapur borongreka bentuk kabinet dapur (2)

Memandangkan pasaran untuk permukaan berkilat meningkat sejak beberapa tahun, keperluan untuk penyelesaian yang lebih murah dan pelbagai reka bentuk menjadi jelas. Mujurlah, teknologi bahan dan proses pembuatan telah maju dan membolehkan penemuan pembuatan baru, dan hari ini benar-benar berkualiti tinggi selesai gloss boleh dicapai pada harga yang agak sederhana menggunakan teknik yang melibatkan lembaran nipis akrilik berlapis dengan gam PUR ke kayu yang dihadapi melamin berasaskan panel.


The estetik permukaan dari laminated panel pesaing yang akrilik pepejal, dan permukaan laminat bersalut termal menguntungkan dengan baik dari segi kualiti, kekuatan, kilauan, ketahanan dan rintangan gores.


PERANCANGAN LEBIHDurable Lacquer Kitchen CupboardLacquer Kitchen Cabinet in Different Colors
champagne color high glosslacquer kitchen cabinetmodern white lacquer kitchen cabinet wholesale fashionWARNA PINJAMAN POPULARpintu lakuer


AKSESORIdapur aksesori kabinet dapurCOUNTERTOPkuarza dapur countertopHARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimS1: Bagaimana dengan masa depan kabinet dapur Rebon?

J: Secara umum, masa utama adalah kira-kira 30 hingga 40 hari.


Q2. Bolehkah anda membekalkan produk tersuai?

J: Ya, kami membekalkan pelbagai produk disesuaikan


Q3. Bagaimanakah Kawalan Kualiti anda?

A: -Sebelum perintah itu disahkan, kami akan memeriksa bahan dan warna kulit / kain dengan sampel yang sepatutnya sama dengan pengeluaran besar-besaran.

-Kami akan mengesan fasa pengeluaran yang berbeza dari awal.

-Kualiti produk diperiksa sebelum pembungkusan.

-Sebelum klien pengiriman dapat mengirim satu QC atau menunjuk pihak ketiga untuk memeriksa kualitasnya. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pelanggan apabila masalah berlaku.


Q4. Bagaimanakah Perkhidmatan Jualan Selepas Anda?

A: -Selamatan dan kualiti sampel menjejaki sepanjang hayat.

-Apa masalah kecil yang berlaku di perabot kami akan diselesaikan pada masa yang paling tepat.

-Kami sentiasa menawarkan sokongan teknikal yang relatif. Tanggapan ringkas, semua pertanyaan anda akan dijawab dalam masa 24 jam.

kilang

Siasatan