Almari Lakuer moden kelabu

Sama ada gaya dapur anda kontemporari atau ultra-moden, Lakuer kelabu adalah pilihan yang baik. Corak warna boleh meliputi dinding, permukaan, lantai, dan Kabinet.

Maklumat produk

Hari ini, semakin ramai pemilik rumah ditching tradisional putih atau Brown Wood cabinetry memihak kepada kelabu kaya di dapur mereka. Dan ia bukan trend mengejutkan kerana tidak seperti beberapa Skema warna, almari berwarna kelabu moden menawarkan keseimbangan yang sempurna kehangatan dan meneutralkan, bekerja dengan baik dalam hampir mana-mana dapur saiz. Dan bagi mereka yang berfikir kelabu bererti drab, mereka akan mendapati terdapat warna yang tidak berkesudahan dan corak warna dalam keluarga kelabu, yang terdiri daripada tints halus ke biru tebal-Grays.


Sama ada gaya dapur anda kontemporari atau ultra moden,almari Lakuer moden kelabuadalah pilihan yang baik. Corak warna boleh meliputi dinding, permukaan, lantai, dan Kabinet.

grey gloss lacquer cupboards


Cahaya itualmari Lakuer moden kelabutanpa perkakasan cipta rupa yang lancar. Backsplash rendah memberi pemilik rumah ini tempat untuk aksesori, meninggalkan lebih banyak kerja yang lebih atas kaunter. Lampu semula jadi sentiasa lampu kelihatan dan lapang.

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

China Lacquer Kitchen Cabinet suppliersWARNA PINTU POPULAR


        

DK10601DK08506DK08601DK08501
PerkakasanSemua Kabinet dapur kami dilengkapi dengan Engsel dan laci yang paling atas talian BLUM. (Sudah tentu, kami menyediakan perkakasan jenama lain seperti Hafele, Hettich.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Apakah bungkusan yang ada?

A: dipasang sepenuhnya atau Ktan turun, juga krat kayu untuk barangan rapuh.


Q2. Bagaimanakah saya boleh menyesuaikan Kabinet?

J: beri kami pelan lantai atau susun atur dapur dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda suka, maka kami boleh merancang untuk anda.


Q3. Apakah produk utama anda?

J: kami khusus dalam dalaman rumah selama lebih daripada 17 tahun, dengan kualiti yang tinggi dan reka bentuk terkini, produk utama termasuk Kabinet dapur, almari pakaian, berjalan di dalam almari, Kabinet bilik mandi dan Kabinet storan lain seperti Kabinet TV, rak buku, Kabinet dobi. Kami merupakan pembekal ikon bagi satu penyelesaian Stop untuk Kabinet hiasan rumah.


Q4. Apakah MOQ anda?

A: 1 penuh 20 ' bekas kaki.

Siasatan