Kabinet RTA Panel Rata

Tetapan lanjutan untuk memastikan kabinet kabinet RTA panel rata REBON - teknologi pengeluaran kabinet dan penyegerakan proses pengeluaran global; semua produk mempunyai standard kilang yang ketat.

Maklumat produk


Mengapa membeli kabinet RTA panel rata kami?

Kami menawarkan barisan kabinet yang luas dengan bingkai kayu, pintu, laci, semua gaya dan kemasan pintu dan kotak. Kabinet kami hadir dalam barisan produk yang diperluas yang akan menjadikan dapur anda kelihatan seperti karya agung yang dibuat khas.


Melamine Faced Chipboard Kitchen小图


Maklumat asas
GayaGaya Pulau Moden
CiriModen
Selesai PintuLacquered, Melamine
Bahan PintuPapan cip
Bahan KarkasPapan cip
Bahan MejaKuarza
Pakej PengangkutanKadbod rata Sedia untuk Pemasangan
SijilISO14001, ISO9001
AsalHangzhou,Zhejiang, China


China Economic Kitchen Cabinet factory


China Melamine Kitchen Cabinet
China Modern Kitchen Cabinet suppliersHot Modern Kitchen Cabinet manufacturers
PERKAKASANSemua kabinet RTA panel rata kami boleh dilengkapi dengan perkakasan berkualiti tinggi, seperti Blum, Hettich, Hafele.

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKTetapan lanjutan untuk memastikan kabinet kabinet RTA panel rata REBON - teknologi pengeluaran kabinet dan penyegerakan proses pengeluaran global; semua produk mempunyai standard kilang yang ketat. Mengenai alam sekitar, produk yang menggunakan standard Eropah; untuk sebarang kekurangan kecil produk, tidak dapat melarikan diri dari pasukan QC'


KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKKabinet REBON mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun di Kabinet dapur, Kabinet Bilik Mandi, Almari pakaian, Kabinet dobi dan lain-lain. Kami menyediakan pelbagai jenis kemasan panel pintu kabinet RTA panel rata seperti Panel Pintu Melamin, Panel Pintu PVC, Panel Pintu Veneer Kayu, Pintu Lacquer Panel, Panel Pintu Kayu Solid, dan lain-lain Sama ada untuk projek pembinaan rumah baru, atau perombakan kabinet dapur, syarikat kami mempunyai apa yang anda cari dengan harga yang anda mampu dengan kualiti.


factory427

Hot Tags: kabinet rta panel rata, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan

You Might Also Like