Kabinet Dapur Kakak yang disesuaikan

Di pasaran semasa, perabot kabinet pernis disesuaikan sangat biasa. Jadi gunakannya untuk membuat kabinet mesti mempunyai keunikan tersendiri.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Kakak yang disesuaikanDi pasaran semasa, perabotan kabinet dapur permaidani tersuai adalah sangat biasa. Jadi gunakannya untuk membuat kabinet mesti mempunyai keunikan tersendiri.

Pertama, permukaan papan cat penaik digilap, kesan cermin juga sangat baik. Kabinet yang dihasilkan dari papan ini berwarna-warni dan mulia. Bawa estetika ke dapur anda.

fesyen kabinet dapur moden putih borong fesyen


Kedua, banyak kabinet dapur permaidani tersuai tidak mempunyai kerja pengedap tepi, ia menjimatkan sebahagian daripada kos. Selepas menyembuhkan salutan pada permukaan lembaran penaik, kestabilan, ketahanan, rintangan cuaca, rintangan geseran, rintangan kakisan dan kekerasan salutan menjadi lebih tinggi, dan kabinet yang dihasilkan adalah teguh dan tahan lama. Pada masa yang sama, permukaannya juga sangat mudah dibersihkan, tidak meresap minyak, tidak pudar. Oleh kerana ciri-ciri unik ini, semakin ramai orang yang menyukainya.

kabinet dapur permaidani tersuai

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

kabinet dapur borongreka bentuk kabinet dapur (2)BUTIRAN2 - Laci-Lacuqer-dapur-Pangkalan-Kabinet
bakul-tempered-kaca-dapur-kabinet-pintu-borong
Gegelung berkilat tinggi putih menguatkan kabinet dapur modenWARNA PINJAMAN POPULARDK09511DK08601DK08506DK1502DK1202AKSESORIdapur aksesori kabinet dapurCOUNTERTOPkuarza dapur countertopHARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimQ1. Adakah anda mempunyai rancangan reka bentuk atau tata letak dapur?

A: Jika ya, anda boleh menghantarnya kepada kami, kami boleh membuat sebut harga dan menghasilkan mengikut reka bentuk anda.

Jika tidak, anda boleh memberitahu ukuran dapur atau pelan lantai, kami boleh membuat reka bentuk percuma untuk anda.


Q2. Bagaimana anda boleh menjamin kualiti kabinet dapur?

A: 1. sampel pintu percuma untuk ujian;

2. Kami tidak akan memulakan pengeluaran sehingga kami mendapat pengesahan anda untuk lukisan pengeluaran akhir.

3.Semua produk siap akan melalui sekurang-kurangnya pemeriksaan kualiti selama 3 kali. Sijil Pihak ketiga adalah dialu-alukan.


Q3. Bagaimana untuk memasangnya?

A: Setiap unit telah dibungkus dalam kotak dan boleh ditunjukkan dengan baik. Jadi, anda mudah meletakkan unit kabinet untuk membetulkan lokasi. Panduan pemasangan kertas akan disediakan juga, walaupun untuk menghantar orang ke laman web anda untuk membantu pemasangan tersedia.


Q4. Apa Yang Boleh Saya Dapatkan Daripada Anda?

J: Untuk produk cabintry, kami boleh menyediakan semua kabinet yang disesuaikan untuk dapur, dobi, bilik mandi, bar rumah, almari bilik tidur, bilik lumpur, pejabat rumah dan bilik kanak-kanak.

kilang

Hot Tags: dapur permaidani tersuai, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan