Kabinet Dapur Akrilik Berkilat Tinggi

Jenis kemasan yang serupa dengan lakuer, akrilik adalah kemasan gloss tinggi yang tidak beracun dan reflektif yang dapat memberikan kabinet penampilan yang sangat halus. Ini tersedia dalam berbagai warna dan memberikan kilauan berkilau ke lemari dapur anda.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Akrilik Berkilat Tinggi
Apa itu kabinet dapur akrilik?Jenis kemasan yang serupa dengan lakuer, akrilik adalah kemasan gloss tinggi yang tidak beracun dan reflektif yang dapat memberikan kabinet penampilan yang sangat halus. Ini tersedia dalam berbagai warna dan memberikan kilauan berkilau ke lemari dapur anda.


acrylic kitchen cabinets

_______________________________________________________________________________Kelebihan kabinet dapur akrilik


Estetika

 Pilihan gloss tinggi premium, akrilik adalah pilihan utama untuk dapur mewah. Kabinet dapur akrilik dapat menambah ruang visual dan tarikan yang menarik untuk dapur anda.

Warna dan Varieti

 Pintu dapur akrilik terdapat dalam pelbagai warna cerah yang mengekalkan warna dan kecerahannya selama bertahun-tahun.

Penyelenggaraan dan Ketahanan

 Kemasan akrilik yang tahan calar tidak merosakkan, mengelupas atau memudar dengan masa; mereka mengekalkan penampilan yang halus dan berkilat.
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
MAKLUM BALAS PANDUANguest feedback797
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Adakah anda syarikat perdagangan atau pengeluar?

A: Kami adalah kilang kabinet dapur.


S2. Adakah anda memberikan contoh kabinet dapur akrilik? Adakah percuma atau tambahan?

J: Ya, kami boleh menawarkan sampel secara percuma tetapi tidak membayar kos penghantaran.


S3. Bagaimana kabinet dapur bersepadu biasanya dicas?

J: Ini bergantung pada reka bentuk, dimensi, bahan dan perkakasan, anda boleh meminta penjualan untuk memberitahu anda keseluruhan harga yang harus anda bayar dan pastikan ia mengandungi semua yang anda perlukan.


S4. Bagaimana untuk memasang?

J: Produk kami sangat mudah dipasang, memerlukan sedikit masa untuk pemasang menyelesaikan ansuran. Sekiranya ada pertanyaan dalam pemasangan, kami akan memberitahu anda langkah demi langkah.Hot Tags: kabinet dapur akrilik berkilat tinggi, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan