Kabinet Dapur Pintu Akrilik

Kekuatan akrilik, ketahanan dan penampilan yang elegan inilah yang menjadikan akrilik sebagai salah satu bahan kabinet dapur yang paling popular.

Maklumat produk

Apa itu akrilik?Akrilik adalah plastik berkualiti tinggi sintetik, ia mewakili sekumpulan termoplastik berasaskan petroleum.Apa itu pintu akrilik?Pintu akrilik sangat kuat, tahan lama dan tahan terhadap kelembapan, menjadikannya bahan yang ideal untuk kawasan lalu lintas tinggi. Pintu akrilik tidak akan melengkung, retak atau noda dari aktiviti rumah tangga biasa. Tidak seperti kayu, akrilik tidak pecah. Oleh kerana warnanya disatukan ke dalam akrilik dan bukannya lapisan cat pernis yang tipis, permukaannya tidak dapat mengelupas. Sifatnya yang unik dan revolusioner menjadikannya lebih unggul daripada kayu dari segi penyelenggaraan dan fungsi. Kabinet dapur pintu akrilik bertahan bertahun-tahun lebih lama daripada pintu kayu.

acrylic finish kitchen cabinets
Arahan Penjagaan AkrilikKabinet dapur pintu akrilik mudah dibersihkan kerana bahannya tidak mempunyai liang di permukaannya.

Lap bersih menggunakan kain lembap dan pembersih ringan. Lap kering dengan kain bersih.

Akrilik mudah diperbaiki, calar di permukaan dapat diperbaiki dengan mudah untuk mengembalikan permukaannya ke keadaan yang baru dengan kit penggilap plastik Novus 7100 atau dengan pengamplasan dengan kertas pasir dan penggilap yang sangat halus.

white gloss acrylic kitchen cabinets

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

lacquer kitchen cabinet Australiakitchen cabinet design
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PEMBUNGKUSANPakej rata:sebagai pilihan ekonomi untuk kabinet dapur pintu akrilik sebelum penghantaran. Kos&# 39 lebih rendah dan lebih kecil pada keseluruhan saiz pakej. Apabila bungkusan rata selesai, kami menambah bingkai kayu di luar kotak, kerosakan dikurangkan sebanyak mungkin.

Tetapi kami juga menyediakan pakej berkumpul.


QQ图片20180706131257assembled packing
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Apakah masa pengeluaran pesanan yang normal?

J: Biasanya pengeluaran produk berlangsung dari tiga minggu hingga 6 minggu bergantung pada pesanan kuantiti.


S2. Apakah syarat pembayaran anda?

J: T / T 30% sebagai deposit, dan 70% sebelum penghantaran. Kami' akan menunjukkan kepada anda foto produk dan pakejsebelum anda membayar baki.


S3. Berapa lama masa penghantaran anda?

J: Secara amnya, 40 hari selepas menerima deposit.


S4. Adakah anda akan menerima reka bentuk kami?

J: Ya, OEM dialu-alukan.

Hot Tags: Kabinet Dapur Pintu Akrilik, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan