Penyelesaian Kabinet Rumah Penuh Vogue

Reka bentuk "Urban Lady" diilhamkan oleh beg vogue wanita. Keseluruhan produk berdasarkan warna putih yang hangat, dan blok warna walnut dihiasi sebahagian dengan emas. Menggabungkan pemahaman wanita tentang kehangatan, mode dan kemewahan, jenis pintu dari keseluruhan rangkaian produk direka khas menjadi bentuk pembentukan mikro yang bergaya, yang menggunakan kesan rawatan permukaan tekstur kulit, dan berusaha untuk mencapai seni yang hangat dan elegan konsep.

Maklumat produk

Penyelesaian Kabinet Rumah Vogue Dan Hangat - Urban Lady
Penyelesaian Kabinet Rumah PenuhThe" Urban Lady" reka bentuk diilhamkan oleh beg fesyen wanita'. Keseluruhan produk berdasarkan warna putih hangat PVC, dan blok warna walnut sebahagiannya dihiasi dengan warna emas. Menggabungkan pemahaman wanita&# 39 tentang kehangatan, gaya dan kemewahan, jenis pintu dari keseluruhan set produk direka khas untuk bentuk yang bergaya, yang menggunakan kesan rawatan permukaan tekstur kulit untuk mencapai konsep seni yang hangat dan elegan .


closet luxury and vogue modern style wardrobe cabinet full houseBILIK TIDUR UTAMALatar belakang kepala katil menggunakan kombinasi kabinet panel pintu kulit dan kabinet kaca untuk mewujudkan ruang hangat dan vogue yang mewah.

master bedroom melamine full house cabinet designKEDAI KEDUABilik tidur kedua terdiri daripada kabinet tatami yang digabungkan dengan meja dan tempat tidur. Soket pelbagai fungsi yang boleh ditanggalkan dapat dilihat di mana-mana sahaja. Aksesori yang berbeza boleh ditambah mengikut keperluan.

second bedroom painting melamine kitchen cabinets wholesaleBAY WINDOWTingkap teluk direka dengan meja bergerak kecil di dalamnya. Pada hujung minggu, pemilik rumah dapat membaca buku, minum teh, mendengar muzik, dan memikirkan arah pengembangan karier masa depan dan perancangan keluarga yang akan datang.

bay window warm and vogue full house cabinetRUANG TAMUKabinet TV yang dipasang di dinding telah menjadi sorotan keseluruhan ruang tamu dan penyelesaian kabinet rumah penuh.

living room MDF melamine full house cabinet vogue designKABINET kasutReka bentuk kabinet kasut memberi perhatian lebih kepada kepraktisan. Kabinet tinggi melamin memegang jaket dan pakaian kasual dengan pelbagai panjang, dan kabinet kasut digabungkan dengan cermin pakaian, supaya wanita dapat menghias dirinya dengan lebih baik sebelum keluar, dan kabinet kasut dan kabinet laci dapat memegang pelbagai bahagian kecil yang mudah dibawa.

shoes cabinet functional cabinet melamine door materialBILIK BELAJARDinding latar belakang kajian menggunakan gabungan kabinet kaca dan panel pintu kulit untuk mewujudkan suasana hangat dan moden. Rangka dan pegangan dawai emas menjadikan keseluruhan rak buku lebih bergaya dan dinding kulit menjadikan keseluruhan ruang lebih bergaya.

study room vogue and warm melamine full house cabinet designTUTUPMenurut adegan sosial yang berbeza, pilih sesuka hati, dengan laci kata laluan tersembunyi untuk menjaga keselamatan barang berharga, sementara itu buatlah reka bentuk rumah yang hangat dan vogue.

closet luxury and vogue modern style wardrobe cabinet full houseKABINET DAPURMeja makan yang boleh ditukar dapat memenuhi keperluan makan dengan situasi yang berbeza. Kabinet kerajinan kaca bertubuh penuh dan kabinet elektrik tersembunyi dengan pintu terbuka ditambahkan pada reka bentuk kabinet tinggi, menyembunyikan peralatan rumah tangga seperti kotak wap, ketuhar dan mesin pencuci pinggan di kabinet tinggi.

kitchen cabinet vogue and modern white melamine kitchen cabinet wholesaleRUANG MAKANKabinet wain kaca menunjukkan gaya wain merah. Rak wain emas dan bingkai kaca emas di kabinet wain saling melengkapi, sementara meja wain push-pull dan keranjang wain logam tersembunyi di kabinet tinggi berlapis kulit.

dining room white melamine cupboard doors full house cabinet
PABRIKfactory427

Hot Tags: Vogue Full House Cabinet Solution, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan