Kabinet Penyimpanan Berdiri TV

Menjadi orang yang kemas dan kemas mungkin tidak datang secara semulajadi kepada semua orang, tetapi mempunyai pelbagai jenis kabinet, rak dan sistem penyimpanan yang tepat menjadikannya lebih mudah untuk dicapai!

Maklumat produk

Kabinet Penyimpanan Berdiri TVKabinet storan berdiri TV sering menyediakan ruang simpanan untuk keseluruhan bilik. Mereka direka untuk memegang pelbagai aksesori media, termasuk pemain DVR, kotak kabel, penyetar video berdedikasi, penceramah dan sistem permainan. Pusat penyimpanan TV kami sering menggabungkan storan terbuka dan tertutup, membolehkan anda mempamerkan aspek koleksi anda sambil menyembunyikan barang-barang yang anda lebih suka untuk kekal tidak dapat dilihat.

Kami menyediakan kayu padu, pernis, penutup pintu melamin yang mewujudkan keharmonian visual dengan perabot lain di dalam bilik anda, seperti almari pakaian.

Kabinet terbuka dan pintu kaca berfungsi dengan baik untuk kawalan jauh dan peranti yang sepadan yang memerlukan isyarat yang jelas. Teknologi bluetooth terkini membolehkan kawalan video dan televisyen untuk berfungsi walaupun disembunyikan sepenuhnya.


tv cabinet american simple concise style full house pvc board
living room tv cabinet white pvc laminate full house soulution


china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal


KABINET PENYIMPANAN LAINwhite shoe cabinet with doorsshoes cabinet white
HARDWAREtutup perkakasansistem kotak kabinet dapurengsel kabinet dapurmengangkat mekanisme pintuSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaPROJEKPROJEK FAVOR KABINET KITCHEN PROJECTKILANG & PENGHANTARANpenghantaran kabinet
kilang kabinet dapurSoalan LazimQ1. Adakah anda pengeluar atau pedagang?

A: Kami adalah pengeluar kabinet tanpa bingkai (Eropah) yang berkualiti tinggi selama 12 tahun


Q2. Apakah masa utama untuk kabinet?

A: 30-45 hari di musim biasa kami, dan 45-60 hari di musim sibuk kami


Q3. Bagaimana saya boleh menyesuaikan kabinet?

J: Beri kami pelan lantai atau susun atur dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda suka, maka kami boleh membuat reka bentuk untuk anda.


Q4. Bagaimana anda mengawal kualiti?

J: Pasukan QC kami akan menyemak dimensi kabinet mengikut lukisan akhir serta dimensi memotong countertop. Kami juga akan menyemak kualiti penamat pintu (terutamanya untuk pintu dapur pernis), bungkusan kelebihan bangkai sebelum pembungkusan.

kilang

Hot Tags: tv berdiri kabinet penyimpanan, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan