Kabinet Penyimpanan Bilik Belajar

Kabinet simpanan bukan hanya untuk ruang belajar — gunakannya di dapur, bilik atau garaj untuk menyimpan barang keperluan rumah.

Maklumat produk

Kabinet Penyimpanan Bilik Belajar
Ready to Assemble Wardrobe ArmoiresKabinet simpanan bukan hanya untuk ruang belajar — gunakannya di dapur, bilik atau garaj untuk menyimpan barang keperluan rumah. Sama ada anda memerlukannya untuk ruang belajar atau bilik lain di rumah, pertimbangkan faktor-faktor ini: 0010010 nbsp;

• Kapasiti. Perabot kabinet terdapat dalam pelbagai saiz. Pilih dari unit satu laci sederhana hingga kabinet ukuran dinding. Sebilangan besar mempunyai rak yang boleh disesuaikan, sehingga anda dapat menyesuaikan kepingan itu sesuai dengan keperluan anda. Kabinet dengan laci sangat sesuai untuk menyimpan kertas dan bekalan kecil. Versi troli kecil dengan cubbies menyimpan barang anda terpisah dan dikategorikan.

• Saiz. Pilihan simpanan bilik belajar terdapat dalam kabinet dinding pejabat mendatar dan menegak. Kabinet pemfailan kayu tinggi dengan pintu boleh menyimpan peralatan besar. Untuk ruang yang kecil, pilih kabinet kecil yang mendatar dengan laci. Atau, cubalah kabinet simpanan sudut.

• Keselamatan. Simpan bahan sensitif atau kertas peribadi dengan selamat dengan kabinet penyimpanan yang terkunci. 0010010 nbsp;

study room cabinet


study room cabinet melamine
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


kitchen cabinet box systemkitchen cabinet hingelift up door mechanismsflap up hardware
SIJILchina enviromental labeling

ISO14001

wholesale Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

the top ten brands cabinet of China
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PABRIK 0010010 amp; PENGHANTARANcabinet delivery


kitchen cabinet factory
Soalan LazimQ 1. Apakah produk utama anda?

J: Termasuk kabinet dapur, almari pakaian, meja solek bilik mandi, kabinet ruang laudry, kabinet TV dan kabinet simpanan lain.


Q 2. Bolehkah saya memilih warna?

J: Ya. Kami mempunyai jenis warna untuk bahan yang berbeza seperti melamin, lakuer, PVC, kayu padu.


Q 3. Adakah pakej pemasangan atau pakej yang tidak dipasang?

A: Kedua-duanya.


Q 4. Bagaimana dengan kualiti?

J: Kami mempunyai sistem kawalan kualiti yang ketat 0010010 nbsp; melalui semua proses pengeluaran, dari pembelian bahan mentah hingga setiap tahap pengeluaran besar-besaran.


厂房

Siasatan