Bilik Kajian Kabinet

Bilik kajian lebih berfungsi di kawasan yang lebih luas, tetapi kami tidak mengatakan bahawa ia tidak sesuai dengan rumah yang mempunyai ruang kecil.

Maklumat produk

Biasanya, apabila ibu bapa merancang untuk memiliki rumah tidak dilupakan untuk menambah pejabat rumah di mana mereka boleh bekerja secara persendirian tanpa diganggu oleh anak-anak mereka. Tetapi hey ibu dan ayah jangan lupa untuk menambah kabinet bilik belajar untuk anak-anak anda supaya mereka juga boleh melakukan kerja-kerja peribadi di ruang mereka sendiri. Kanak-kanak perlu sentiasa mempunyai bahagian penting di rumah anda. Kabinet bilik kajian dianggap sebagai perabot di mana anak-anak anda boleh melakukan kerja-kerja rumah, projek dan seni, kerja komputer dan bacaan. Saya yakin bahawa jika anda mempunyai ruang ini untuk anak-anak anda tidak akan ada detik-detik yang mengganggu di pejabat rumah anda sudah.


latest study room design


Bilik kajian lebih berfungsi di kawasan yang lebih luas, tetapi kami tidak mengatakan bahawa ia tidak sesuai dengan rumah yang mempunyai ruang kecil. Malah anda masih boleh mengkaji kabinet bilik adat di tempat yang sama di mana bilik tidur anda. Ciri-ciri utama bilik belajar yang sempurna adalah: meja dan kerusi yang selesa yang jika boleh diletakkan berhampiran tingkap atau di bawah lekapan cahaya. Bilik-bilik kajian mesti mengandungi beberapa kabinet atau rak buku untuk menyimpan beberapa dokumen berguna dan perkara-perkara lain.

cheap study room cabinet

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory
REKA BENTUK LAINstudy room cabinethome office cabinet stylish
Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Bilakah barangan boleh dihantar selepas pesanan diletakkan?

A: Bergantung kepada pelbagai produk, ia boleh dari 30 hari hingga 60 hari, masa penghantaran yang tepat akan dinyatakan dalam invois proforma sebaik sahaja pesanan disahkan.


S2. Bagaimana kawalan kualiti anda?

A: -Sebelum perintah itu disahkan, kami akan memeriksa bahan dan warna kulit / kain oleh sampel yang sepatutnya sama dengan pengeluaran besar-besaran.

-Kami akan mengesan fasa pengeluaran yang berbeza dari awal.

-Setiap kualiti produk diperiksa sebelum pembungkusan.

-Sebelum menghantar pelanggan boleh menghantar satu QC atau menunjukkan pihak ketiga untuk memeriksa kualiti. Kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu pelanggan apabila masalah berlaku.


S3. Bolehkah saya mendapatkan papan sampel sebelum saya membuat pesanan?

A: Panel kecil dengan penamat boleh dihantar kepada anda untuk pemeriksaan kualiti terlebih dahulu.


S4. Adakah anda mempunyai sebarang pelan reka bentuk atau tataletak?

A: Kami boleh berdasarkan lukisan anda untuk membuat sebut harga, atau kami boleh membuat reka bentuk percuma untuk anda, dengan menggunakan CAD dan perisian reka bentuk kami sendiri.


Hot Tags: kabinet bilik kajian, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan