Dirian TV terapung moden

TV moden berdiri pelbagai menawarkan banyak pilihan yang berbeza apabila ia datang kepada estetika dan praktikal.

Maklumat produk

Dirian TV terapung moden
TV moden berdiri pelbagai menawarkan banyak pilihan yang berbeza apabila ia datang kepada estetika dan praktikal. Beberapa unit adalah kurus dan ruang-sedar sementara yang lain menduduki seluruh dinding yang menyediakan banyak ruang storan. Bahan berbeza dari kayu padu ke papan chipdan playwood, dan bentuk adalah seperti yang berbeza sebagai imaginasi manusia membenarkan.


China Durable tv cabinet suppliers


Kabinet TV terapung adalah Kabinet yang tidak terikat kepada tanah. Atau dalam Kabinet kata lain dipasang di dinding tanpa sebarang sokongan dari tanah. Oleh itu, ia benar-benar boleh membantu anda untuk menjimatkan ruang. Ini adalah kerana anda tidak perlu mencari tempat yang sempurna mutlak untuk dimuatkan di pusat hiburan yang besar sebagai contoh; anda boleh melampirkan TV terapung dengan mudah pada dinding yang cukup banyak.
LEBIH BANYAK WARNAHM1405  HM1816  HM1807  HM1808  HM1813
Perkakasanflap up hardwarekitchen cabinet box systemkitchen cabinet hingelift up door mechanisms
Sijilchina enviromental labeling

ISO14001

wholesale Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

the top ten brands cabinet of China
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
& KILANG PENGHANTARANcabinet delivery


kitchen cabinet factory
Soalan lazimQ1. Bilakah barang boleh dihantar selepas pesanan diletakkan?

A: bergantung kepada pelbagai produk, ia boleh dari 30 hari hingga 60 hari, masa penghantaran yang tepat akan ditentukan dalam invois proforma sebaik sahaja pesanan disahkan.


Q2. Bagaimana kawalan kualiti anda?

A:-sebelum perintah itu disahkan, kami akan memeriksa bahan dan warna kulit/fabrik melalui sampel yang sepatutnya sama dengan pengeluaran besar-besaran.

-Kita akan mengesan fasa yang berbeza pengeluaran dari awal.

-Setiap kualiti produk disemak sebelum pembungkusan.

-Sebelum penghantaran pelanggan boleh menghantar satu QC atau titik pihak ketiga untuk menyemak kualiti. Kami akan cuba sedaya baik untuk membantu pelanggan apabila masalah berlaku.


Q3. Bolehkah saya menyesuaikan REBON cabinetry?

A: pasti. Kami boleh menawarkan anda cabinetry yang disesuaikan, seperti Kabinet dapur, Ruang solek, almari pakaian, Kabinet storan lain.


Q4. Apa yang boleh saya lakukan jika barang rosak semasa pengangkutan?

J: kakitangan khidmat pelanggan kami akan membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau kebimbangan. Di bawah mana-mana keadaan, kami akan mengambil gambar produk yang dibungkus dengan baik sebelum penghantaran. Jadi, jika apa-apa kerosakan pada produk, Sila ambil gambar untuk kami.


厂房

Siasatan