Kabinet Wain Dapur Moden

Di sebelah dapur - Mewujudkan kabinet wain dapur moden yang menawan di sebelah whrere dapur anda sentiasa permulaan perbualan.

Maklumat produk

Fikirkan anda tidak mempunyai ruang untuk bilik untuk bilik bawah tanah wain almari atau simpanan wain rumah? Fikirkan lagi. Di sini Rebon membantu anda mereka bentuk kabinet wain dapur moden di ruang makan anda, memaparkan koleksi wain anda dan kedua-duanya menambah ruang storan.


melamine wine cabinet


Di sebelah dapur - Mewujudkan menawanModern kabinet wain dapurbersebelahan whrere dapur anda sentiasa menjadi permulaan perbualan.


economical contemporary wine cabinet

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory
Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311KilangRebon adalah 10 manufactory kabinet teratas di China dan menyediakan penyelesaian sehenti aplikasi kabinet yang disesuaikan di perumahan mampu milik, rumah bandar komuniti, kondo mewah, bangunan tinggi, perumahan kanan, hotel & hospitaliti.

factory427Soalan lazimQ1. Bolehkah saya mendapatkan sampel warna kabinet wain dapur moden ini sebelum saya membuat pesanan?

A: Panel kecil dengan penamat boleh dihantar kepada anda untuk pemeriksaan kualiti terlebih dahulu.


S2. Adakah anda mempunyai sebarang pelan reka bentuk atau tataletak?

A: Kami boleh berdasarkan lukisan anda untuk membuat sebut harga, atau kami boleh membuat reka bentuk percuma untuk anda, dengan menggunakan CAD dan perisian reka bentuk kami sendiri.


S3. Adakah anda berdagang syarikat atau pengilang?

A: Kami adalah kilang.


S4. Bagaimana pula dengan perkhidmatan selepas produk REBON?

A: Secara amnya, kami mempunyai QC untuk memeriksa barangan kami apabila kami akan menghantar atau pelanggan boleh menuntut QC mereka. Sekiranya pelanggan menerima penghantaran dan mendapati beberapa masalah kualiti, kami akan menerima tuntutan jika ia adalah tanggungjawab kami.

Hot Tags: Kabinet Wain Dapur Moden, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan