Unit Kabinet Penyimpanan Lorong

Setiap rumah mempunyai semacam pintu masuk dan lorong. Ia biasanya terletak di pintu masuk depan rumah dan ini adalah perkara pertama yang dilihat oleh tetamu anda semasa mereka melawat anda. Perkara yang buruk adalah bahawa biasanya tidak mendapat perhatian yang cukup untuk lorong yang membuat proses hiasan anda.

Maklumat produk


Setiap rumah mempunyai semacam pintu masuk dan lorong. Ia biasanya terletak di pintu masuk depan rumah dan ini adalah perkara pertama yang dilihat oleh tetamu anda semasa mereka melawat anda. Perkara yang buruk adalah bahawa biasanya tidak mendapat perhatian yang cukup terhadap unit kabinet penyimpanan lorong semasa proses menghias anda.

narrow hallway storage cabinet小图


Selain itu, banyak rumah di pinggir bandar Amerika juga memiliki ruang lumpur. Ini adalah tempat yang sesuai untuk diaturhunit kabinet simpanan sepanjang jalanuntuk kasut dan pakaian luar. Oleh itu, ia berfungsi sebagai simpanan tambahan untuk lorong dan membantu menyelamatkan kebersihan rumah. Sekiranya anda tidak mempunyai ruang lumpur tetapi mempunyai lorong panjang yang menghubungkan beberapa bilik, adalah idea yang bagus untuk bertukar menjadi satu.


Perabot untuk ruang lumpur dan lorong biasanya kelihatan cukup sederhana tetapi berfungsi. Anda selalu dapat mencari bangku, beberapa cangkuk, dan rak di sana. Walaupun jika ruang yang cukup, almari juga merupakan tambahan yang bagus untuk sebarang lumpur. Cubbies atau loker juga boleh diterima.


kitchen cabinet wardrobe materialslacquer kitchen cabinet design

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory


NOTASemua resipi unit kabinet penyimpanan lorong Rebon khas, dan kami mempunyai pereka profesional untuk membantu anda secara percuma.

Modern Entryway Wardrobe
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Adakah anda syarikat perdagangan atau kilang?

J: Kami adalah kilang yang menumpukan kepada kabinet rumah, pejabat atau hotel yang menghasilkan lebih dari 10 tahun.


S2. Adakah anda mempunyai had MOQ untuk pesanan?

A: 1 bekas penuh 20' ft.


S3. Bagaimana mengatasi masalah yang salah?

J: Pertama, produk kami dihasilkan dalam sistem kawalan kualiti yang ketat dan kadar kecacatan akan kurang dari 0.2%. Untuk produk kumpulan yang rosak, kami akan menghantarkannya dan menghantar semula.


S4. Di manakah kilang anda berada? Bagaimana saya boleh berkunjung ke sana?

A: Kilang kami terletak di bandar Hangzhou, wilayah Zhejiang, China.


Hot Tags: unit kabinet simpanan lorong, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan