Full House Cabinetry

Kami adalah pembekal ikon satu penyelesaian sehenti untuk hiasan rumah termasuk Kabinet dapur, almari pakaian, Kabinet storan, solek bilik mandi, rak buku, Kabinet dobi dan Kabinet TV dan lain-lain untuk penyelesaian dalaman yang lengkap.

Maklumat produk

Full House Cabinetry


Kabinet rebon adalah bangga untuk menjadi pembekal yang mempunyai kualiti yang tinggi (gaya Eropah) untuk semua projek bersaiz, dari Major melalui pembangunan berskala kecil. Kami adalah pembekal ikon satu penyelesaian sehenti untuk hiasan rumah termasuk Kabinet dapur, almari pakaian, Kabinet storan, solek bilik mandi, rak buku, Kabinet dobi dan Kabinet TV dan lain-lain untuk penyelesaian dalaman yang lengkap. Dengan mengkhusus dalam kediaman bertingkat rendah dan bangunan tinggi bertingkat dan kompleks tiada kerja terlalu kecil atau besar.

Kami berorientasikan pelanggan. Kami sangat serius kepada setiap pelanggan dan akan cuba yang terbaik untuk menyesuaikan diri untuk mematuhi keperluan pelanggan untuk memastikan kedua-dua kita untuk menang. Kami berhasrat untuk membina hubungan yang berpanjangan dengan pelanggan kami yang akan memastikan tahun untuk pergi tidak kira apa-apa kerja.

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

KABINET DAPURPVC Sheet Kitchen CabinetHigh End Melamine kitchen CupboardALMARI pakaianmaster bedroom melamine full house cabinet designModern Walk-in Closet designKABINET STORANnarrow hallway storage cabinetkitchen dining room cabinetBILIK MANDIintelligent bathromm mirror luxury designbathroom cabinetRAK bukustudy room vogue and warm melamine full house cabinet designstudy room tatami cabinets melamine full house furniture customizationKABINET DOBIChina Vanity unit suppliersBalcony bathroom laundryKABINET TVliving room MDF melamine full house cabinet vogue designLiving Room Cabinets Modern


Perkakasanflap up hardwarekitchen cabinet box systemkitchen cabinet hingelift up door mechanismsSijilchina enviromental labeling

ISO14001

wholesale Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

the top ten brands cabinet of ChinaProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT& KILANG PENGHANTARANcabinet delivery
kitchen cabinet factory
Soalan lazimQ1. Bagaimanakah saya boleh menyesuaikan Kabinet?

J: beri kita pelan lantai atau susun atur dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda suka, maka kita boleh merancang untuk anda.


Q2. Bolehkah anda membantu saya untuk pemasangan Kabinet?

J: kami tidak mempunyai pemasang di luar negara tetapi kami boleh berbincang dan mencari jalan untuk menyokong anda. Panduan pemasangan akan ditawarkan secara bebas.


Q3. Di manakah kilang anda ditempatkan? Bagaimana saya boleh melawat ke sana?

J: kilang terletak di Daerah Xiaoshan, Hangzhou City, Wilayah Zhejiang di China. Mengambil masa kira-kira 20 minit dari Lapangan Terbang HangzhouXiaoshan ke kilang kami.


Q4. Bolehkah anda menerima pesanan tersuai atau pesanan OEM?

A: Ya, kita boleh. Pesanan yang disesuaikan sentiasa dialu-alukan, serta OEM.

厂房

Siasatan