Unit Penyimpanan Lorong Kontemporari

Perabot pintu masuk dan lorong boleh memberikan bisikan kecanggihan sambil menawarkan banyak ruang untuk mantel gantung, jas hujan, sweater, dan topi.

Maklumat produk

Hallway Storage bukan pintu masuk rumah' ia adalah ruang di mana kasut, jaket, kunci dan dompet ditinggalkan. Jadikan ruang teratur dan bebas kekacauan itu' mesti bagi mana-mana rumah. Kami menawarkan unit simpanan lorong kontemporari dan unit rak. Manfaatkan pintu masuk dengan pelbagai elemen yang sangat berfungsi. Kabinet kami memberikan perasaan terbaik semasa anda memasuki rumah anda!


shoes cabinet malamine lacquer full house customization cabinet


Sekiranya ruang simpanan masuk anda juga merangkumi tempat untuk payung, but dan kasut serta mantel - dan tempat yang berguna untuk duduk untuk menariknya - anda mempunyai permulaan untuk menjinakkan kekacauan. Mengatur kediaman anda tidak semestinya duduk dengan tiga kotak dan melakukan jenis Keep, Donate, and Throwaway pada harta benda anda. Sebenarnya, jika anda seorang penyedia berjimat cermat, lebih banyak lagi yang akan mendarat di Keep pile daripada dua yang lain, lebih-lebih lagi jika anda bersikap bijaksana di mana anda membelanjakan wang anda di tempat pertama.


Unit penyimpanan lorong kontemporari yang baik sangat berguna untuk mantel, kasut luar, dan juga untuk peralatan taman (bergantung pada pintu). Ini mengakhiri pakaian luar yang ditutup di atas kerusi dan tersandung pada kasut.


china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

lacquer kitchen cabinet Australia3-3
WARNA& GAYAHM1816
JC1804 拷贝
NX1804 拷贝
NX1807
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Bolehkah saya membuat kabinet berdasarkan reka bentuk kita sendiri?

J: Kami boleh melakukan produk OEM untuk pelanggan kami, kami memerlukan maklumat mengenai spesifikasi, bahan, warna reka bentuk yang diperlukan untuk mengusahakan harga, setelah mengesahkan harga dan caj sampel, kami mula mengerjakan sampel.


S2. Adakah anda akan mengemas barang dengan arahan pemasangan?

J: Ya! Kami akan memberikan arahan pemasangan. Sekiranya anda masih belum tahu cara berkumpul, anda boleh menghubungi kami.


S3. Mengapa pelanggan memilih anda?

J: 1. Pembungkusan keselamatan

2. Masa penghantaran yang singkat

3. Harga jualan langsung kilang

4. Reka bentuk yang bergaya


S4. Bagaimana kilang anda mengawal kualiti?

J: Kualiti adalah perkara yang paling penting bagi kami, dan kami sentiasa memperhatikan kawalan kualiti sejak awal hingga akhir. Dan kami juga telah mengembangkan satu set sistem pengurusan kualiti dalaman yang lengkap untuk mengendalikan setiap prosedur pengeluaran.

Hot Tags: unit penyimpanan lorong kontemporari, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan

You Might Also Like