Hiasan Dalam Rumah Kabinet

Kami komited untuk menyediakan anda dengan kualiti yang anda perlukan, tetapi yang paling penting kami komited untuk memberi anda perkhidmatan luar biasa dalam dunia pantas hari ini.

Maklumat produk

Hiasan Dalam Rumah Kabinet
Kabinet REBON adalah penyedia ikonik penyelesaian sehenti untuk hiasan rumah yang menyelenggarakan projek pembinaan. Kami komited untuk menyediakan anda dengan kualiti yang anda perlukan, tetapi yang paling penting kami komited untuk memberi anda perkhidmatan luar biasa dalam dunia pantas hari ini.


Kabinet Dapur Ekonomi China


ruang kabinet kabinet ruang tamu


Kami komited ke kabinet berkualiti tinggi untuk setiap projek hiasan dalaman. Sekiranya anda memilih untuk melawat kilang kami di China atau berbual secara on line, pasukan kabinet kami yang berbakat akan membimbing anda melalui pemilihan kabinet rumah yang disesuaikan dengan anda dan gaya hidup anda. Kami terkenal dengan kabinet bergaya tanpa bingkai (Eropah)


kabinet dapur kabus dapur gaya kabinet rumah amerika penuh


gaya tidur american gaya kasual


kanak-kanak bilik kabinet reka bentuk selamat dan kesihatan


bilik mandi kabinet lembap kerja-kerja kalis air
HARDWAREtutup perkakasansistem kotak kabinet dapurengsel kabinet dapurmengangkat mekanisme pintu
SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet China
PROJEKPROJEK FAVOR KABINET KITCHEN PROJECT
KILANG & PENGHANTARANpenghantaran kabinet


kilang kabinet dapur

Soalan LazimQ1. Bilakah barangan tersebut akan dihantar selepas pesanan dibuat?

A: Bergantung kepada pelbagai produk, ia boleh dari 30 hari hingga 60 hari, masa penghantaran yang tepat akan ditentukan dalam invois proforma sebaik sahaja pesanan disahkan.


Q2. Bagaimanakah Kawalan Kualiti anda?

A: -Sebelum perintah itu disahkan, kami akan memeriksa bahan dan warna kulit / kain dengan sampel yang sepatutnya sama dengan pengeluaran besar-besaran.

-Kami akan mengesan fasa pengeluaran yang berbeza dari awal.

-Kualiti produk diperiksa sebelum pembungkusan.

-Sebelum klien pengiriman dapat mengirim satu QC atau menunjuk pihak ketiga untuk memeriksa kualitasnya. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk membantu pelanggan apabila masalah berlaku.


Q3. Bolehkah saya menyesuaikan kabinet REBON?

A: Pasti. Kami boleh menawarkan anda kabinet khas, seperti kabinet dapur, kesombongan, almari pakaian, kabinet penyimpanan lain.


Q4. Apa yang boleh saya lakukan jika item rosak semasa pengangkutan?

J: Kakitangan perkhidmatan pelanggan kami akan membantu anda dengan sebarang soalan atau kebimbangan. Di bawah apa jua keadaan, kami akan mengambil gambar produk yang dibungkus dengan baik sebelum penghantaran. Jadi jika ada kerosakan pada produk, sila ambil gambar untuk kami.


厂房

Hot Tags: rumah hiasan dalaman kabinet, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan