Kabinet Kuaian Tinggi Akhir

Rebon menawarkan pilihan Kabinet, Semi-Custom dan Custom Cabinetry. Kami akan mencari pilihan kabinet yang sesuai dengan gaya dan anggaran anda.

Maklumat produk

Kabinet Kuaian Tinggi Akhir


Kabinet Rebon adalah sebuah syarikat milik keluarga yang telah berniaga selama lebih dari dua puluh tahun. Sama ada anda memutuskan untuk pergi dengan Custom, Semi-Custom, atau Cabinetry Saham, bersama-sama, dengan pasukan kakitangan kami yang berdedikasi, kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencipta dapur impian anda.


living-room-tv-cabinet-craft-cabinet-wholesale

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

perabot rumah almari tv1563842427(1)


Gaya hidup anda sangat penting bagi kami dalam merekabentuk bilik anda. Kami bertanya banyak soalan, perbualan ini memberi kami maklumat berharga yang akan membantu kami merancang kabinet yang berfungsi untuk anda. Sama ada anda mempunyai dapur dapur kecil atau ruang besar yang luas, kami berusaha untuk mewujudkan ruang di mana keluarga dan rakan-rakan boleh bersama ... untuk memasak, ketawa, dan untuk mencipta kenangan. Kenangan yang akan berlangsung seumur hidup.


Dari perancangan dan reka bentuk, untuk pembinaan dan pemasangan kabinet anda, kami secara peribadi mengawasi setiap perincian projek anda. Sama ada anda mempunyai dapur atau pengubahsuaian bilik mandi yang sederhana, atau pengubahsuaian lengkap, kami akan berada di sana untuk anda setiap langkah.


logo


China Modern Kitchen Cabinet
master bedroom american casual style
study room wood veins chipboard cabinet


Kami menjemput anda untuk meneroka tapak kami dan menghubungi kami.

Kami berharap untuk mendengar daripada anda!


PERKHIDMATANKabinet kami melampaui dapur. Gunakannya untuk membentuk bilik mandi anda, bilik tidur, bilik dobi, atau mana-mana bilik.SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimQ1.Apa jenis pelanggan yang dilakukan oleh syarikat anda di Amerika Syarikat?

A: Hai, kawan-kawan kita, sebenarnya kita menjalankan perniagaan dengan borong dan projektor, juga kita telah menjual produk kami kepada pelanggan adat mewah


Q2.Adakah anda mempunyai had MOQ untuk pesanan?

A: 1 bekas 20'ft penuh.


Q3.Bagaimana anda boleh membantu kami menjimatkan kos?

A: 1.Perkara pemasangan disediakan untuk menjimatkan kos pekerja tempatan anda. Perkhidmatan menghantar pemasang ke tapak projek anda juga tersedia.

2. Jualan jualan langsung.

3. Pasukan pembelian yang berpengalaman untuk menurunkan kos bahan kami.


Q4.Bagaimana tentang pembungkusan dan penghantaran?

A: Normaly, kami mempunyai kadbod, busa atau bingkai kayu untuk pembungkusan.

Sekiranya anda mempunyai sebarang keperluan khas lain, sila hubungi kami.HUBUNGI KAMIrebon dapur kabinet matte lacquered

Hot Tags: high end custom cabinetry, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan