Kabinet Perabot yang Bespoke

Kemasukan dan perabot lorong boleh meminjamkan bisikan kecanggihan sambil menawarkan banyak ruang untuk memakai baju, baju jaket, sweater, dan topi.

Maklumat produk

Kabinet Perabot yang BespokeSemua orang menggunakan perkataan "Bespoke" pada masa kini. Jika istilah anda Google, anda akan dapati dapur Bespoke, masakan Bespoke, toppoke topi, perisian Bespoke, Kumpulan pelaburan yang lebih baik ...


Apakah istilah itu benar-benar bermakna?


Bespoke asalnya berasal dari tukang jahit induk di Inggris pada abad ke-17 & ke-18 yang menciptakan barang-barang buatan untuk royalti dan kelas atas elit yang dipasang khusus untuk bentuk manusia. Takrif masyarakat kelas atas adalah jelas berdasarkan kualiti menyesuaikan almari pakaian anda, dan jika jahitan anda sengaja dibuat untuk anda.


Begitu juga, dapur Bespoke, ruang tamu, almari pakaian, atau kesombongan mempunyai definisi yang sama dan benar-benar apa yang dimaksudkan oleh Reka Kabinet Rebon. Direka dengan anda dalam fikiran, kabinet yang disesuaikan mempunyai keupayaan untuk mengubah ruang hidup anda ke tempat yang mentakrifkan setiap nuansa anda.

kitchen cabinet moist-proof american style full house cabinet


Dari bengkel kami yang dibina di Hangzhou, Wilayah Zhejiang, China. kami membuat keping perabot yang indah dengan perhatian yang teliti terhadap perincian yang akan menyaingi mana-mana syarikat lain dalam bidang kami. Dari reka bentuk hingga penghantaran, keutamaan kami adalah untuk memenuhi keperluan anda dan memastikan pengalaman anda menyeronokkan dari awal hingga akhir.

living room hallway cabinet shoes cabinet
China Economic Kitchen Cabinet
living-room-tv-cabinet-craft-cabinet-wholesale

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

study room wood veins chipboard cabinet
children room house cabinet design


1563842427(1)3-3HARDWAREtutup perkakasansistem kotak kabinet dapurengsel kabinet dapurmengangkat mekanisme pintuSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANcabinet delivery
kitchen cabinet factorySoalan LazimQ1. Bolehkah saya menyesuaikan kabinet REBON?

A: Pasti. Kami boleh menawarkan anda kabinet reka bentuk tersuai.


Q2. Jenis perkakasan yang digunakan untuk kabinet dapur vermont?

A: Kami menggunakan perkakasan jenama DTC / Blum / Hettich untuk memadankan kabinet dapur,

yang kabinet dapur moden akan menjadi pemasangan yang stabil dan mudah, terutama untuk kabinet saiz besar.


Q3. Bagaimana untuk menguruskan penghantaran?

A: REBON mempunyai pengalaman bertahun-tahun untuk perniagaan luar negeri dan kami mempunyai ejen perkapalan yang sangat profesional untuk membantu kami menyampaikan barangan ke negara anda. Juga, kami boleh membekalkan perkhidmatan pintu ke pintu, kami akan membantu para pelanggan untuk menyelesaikan pelepasan khusus import dan penghantaran barangan ke rumah anda.


Q4. Bagaimana untuk memasang kabinet?

A: REBON Pembungkusan barangan kabinet adalah pembungkusan yang rata atau memasang pembungkusan. Dan semua struktur produk adalah piawaian antarabangsa selagi anda dapat mengalami pengalaman pekerja yang telah mengumpulkan barangan pembungkusan yang rata, ia akan menjadi sangat mudah bagi mereka untuk menyelesaikan pemasangan. Juga jika terdapat sebarang bantuan yang anda perlukan, sila ambil gambar atau video, jurutera kami akan gembira dapat membantu menyelesaikan masalah pemasangan.

kilang

Hot Tags: kabinet perabot yang dipesan lebih dahulu, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan