American Pastoral Style PVC Full House Cabinet Solution

Mengikuti konsep reka bentuk tradisional "orang yang berorientasikan dan menghormati alam", Fontainebleau, sebuah rumah kerja gaya taman Perancis, mewujudkan suasana hidup yang hangat dan mudah melalui ekspresi alam semulajadi yang lurus. Dengan ...

Maklumat produk

American Pastoral Style PVC Full House Kabinet Penyelesaian - Jane Eyre


Konsep rekaan:

Berikutan semangat kebebasan dan keterbukaan Amerika, Jane Eyre, sebuah karya kabinet rumah kebangsaan Amerika pastoral PVC, menggabungkan unsur-unsur cemerlang gaya yang berbeza, penyokong "kembali ke alam", mengambil keselesaan dan kemudahan sebagai inti, tidak rewel dan mewah , mewujudkan suasana ruang yang semula jadi, mudah dan elegan, dan penuh dengan minat hidup.

pandangan udara pelan penyelesaian gaya rumah putih pvc american penuhLorong:

Kabinet kasut kanak-kanak Amerika yang kasar dan praktikal, "Jane Eyre" menggabungkan kabinet atas, kabinet bawah dan kabinet lantai, dengan ruang penyimpanannya yang lebih besar. Di antara mereka, kasut dan kasut bawah tanah dan tatami digabungkan menjadi satu, yang dua kali lebih intim.

kabinet kasut lorong berfungsi dengan cuostomization elegankasut kabinet lorong putih pvc penyelesaian rumah penuhDapur:

Gaya pastoral Amerika gaya kabinet dinding PVC mengintegrasikan penyimpanan dan tontonan, dan pintu kaca penuh dengan fleksibiliti dan kecantikan. Bakul rotan meletakkan melon dan buah yang dibersihkan di dalamnya, ia adalah kebersihan, pengudaraan, tidak mudah reput, menunjukkan ekologi asal. Bakul tarik boleh memegang pelbagai botol, balang dan peralatan makan, dan sangat mudah untuk diambil ketika memasak.

american pastoral syle pvc kabinet dapur borongtongkol tongkang pastoral dapur fungsi berfungsi
penyelesaian rumah penuh putih pastoral borongbahagian meja kabinet ringkas penyesuaian penuh rumahRuang tamu:

Penggunaan luas pintu kaca dan reka bentuk terbuka memberikan kabinet TV ciri penekanan yang sama pada penyimpanan dan paparan. Garis lurus mudah menggariskan bentuk, gaya dan fesyen, mendalam menunjukkan kesegaran dan kesinambungan gaya pastoral di desa Amerika.

ruang tamu cabinetwhite laminate pvc laminate rumah penuhruang tamu kabinet tv putih laminate pvc penuh rumah jiwa


Kawasan Riadah:

Kabinet Amerika Pastoral PVC yang tinggi boleh menyimpan buku, alat pembelajaran, bekalan hiburan, dan sebagainya mengikut keutamaan peribadi. Tatami adalah kawasan rekreasi yang sangat baik untuk ibu bapa dan anak-anak. Bermain catur dan permainan selepas teh atau makanan membolehkan anda merasakan kehangatan keluarga.

tatami panel ringkas fungsi pvc lacquered kabinet rumah penuhtatami masa lapang kabinet pvc membran penyesuaian rumah penuh


Bilik utama:

Tidak ada hiasan yang berlebihan, penekanan pada praktikal dan fungsi. Kabinet TV menggabungkan kabinet dinding, kabinet lantai dan desktop, boleh ditampung, dipaparkan, dan hanya boleh digunakan untuk kerja pejabat atau solek. Ruang bersih dan segar secara keseluruhan, dan penuh kehangatan dan roman, menunjukkan gaya pastoral Amerika.


tv cabinet american simple concise style full house pvc board cabinet

tv kabinet american ringkas ringkas gaya rumah papan pvc penuh

Closet:

Reka bentuk kabinet berbentuk U mempunyai fungsi storan yang kuat, digabungkan dengan papan berlapis, gantung pakaian, laci, kabinet dasar dan sebagainya, dan seluruh ruang mempunyai fungsi yang luar biasa. Kabinet putih tulen dengan pemegang retro sempurna mencipta suasana yang segar dan romantis.

almari bilik almari almari bilik tidur romantik elegan rumah penyesuaian kabinetalmari bilik almari almari bilik rumah yang elegan romantis penyesuaian penuh


Bilik Kanak-Kanak:

Rak buku oleh tingkap itu meriah dalam reka bentuk, boleh memaparkan mainan dan bibliografi dan boleh mengandungi objek kecil, dan kabinet meja gabungan praktikal dan cantik, mewujudkan ruang peribadi yang tulen dan meriah untuk kanak-kanak.

bilik kecil bilik kedua adat madefurniture penyelesaian rumah penuhalmari pakaian putih membran kabinet rumah penuh


Bilik mandi:

Kabinet bilik mandi gaya pastoral Amerika Jane Eyre tulen dan mulia, dengan garis halus, menunjukkan perangai pastoral tulen.


kabinet bilik mandi amerika nobel gaya ringkas kabinet rumah penuh borong

Hot Tags: American Pastoral Style PVC Full House Kabinet Penyelesaian, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan