Rumah > Tentang kita > Pelan pembangunan

Membina Kilang Model Asia


Rebon Kitchen Cabinets | Furnishing semua produk termasuk dapur padu dan dapur pernis adalah semua R & D bebas dan pengeluaran rumah. Dengan prinsip "Membina Kilang Model Asia", kami memilih peralatan yang terkemuka di industri (diimport dari Jerman dan Itali), dan kami mempunyai lapan garis produksi intelektual. Institusi profesional dan universiti utama didasarkan pada konsep perisikan industri 4.0, digabungkan dengan pemikiran khusus fleksibel untuk membina semula dan menaik taraf. Berbanding dengan peralatan pengeluaran tradisional, kecekapan pengeluaran telah meningkat lebih dari 62%, dan kadar yang layak setinggi 99.8%, yang sangat mengurangkan kos keseluruhan pengeluaran produk.


Rebon Kitchen Cabinets No. 1 Factory

Rebon Kitchen Cabinets No. 2 Factory

Rebon Kitchen Cabinets No. 3 Factory


Jingjiang Industrial Area No. 1 Factory


Kilang telah melabur sebanyak 260 juta yuan, meliputi kawasan seluas 106 ekar, dan mempunyai bangunan kilang seluas 80,000 meter persegi. Ia mempunyai barisan pengeluaran yang maju seperti German Homag dan digunakan pada akhir bulan Mei 2010.


Jingjiang Industrial Area No.2 Factory


Keluasan 5,400 meter persegi, penghasilan utama Panel Pintu PVC PVC dan pintu gelangsar.


Jingjiang Industrial Area No.3 Factory (In Construction)


Kilang telah melabur 450 juta yuan, meliputi kawasan seluas 350 ekar, hanya di belakang Pabrik No.2. Kilang ini akan digunakan pada 2019 berdasarkan konsep perisikan industri 4.0.