Unit Bilik Mandi Kayu

Kayu di bilik mandi - sesuatu yang semakin diminati oleh orang-orang yang menginginkan rumah yang hangat, menarik dan selesa.

Maklumat produk

Unit Bilik Mandi KayuKayu di bilik mandi - sesuatu yang semakin diminati oleh orang-orang yang menginginkan rumah yang hangat, menarik dan selesa. Rentang perabot bilik mandi Rebon menetapkan duluan dalam reka bentuk yang baik. Ia memberikan keselesaan kepada hujung jari anda dengan beberapa pilihan penyelesaian bijirin kayu. Konsol, unit kesombongan, kabinet tinggi, kabinet cermin dan unit penyimpanan mudah alih tidak hanya berkongsi pandangan kayu mereka, tetapi juga garis-garis mereka yang bersih dan bersih. Ketukangan yang teliti ke detail terperinci memastikan kecantikan yang berkekalan.


modern wood grain bathroom cabinet

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

Barisan mendatar perabot konsol membuat rasa kebebasan dan memberikan keseluruhan kawasan pencuci yang ringan.

Dua basuh disediakan sebagai pilihan, serta ruang simpanan tambahan. Terdapat juga penyelesaian dengan unit vanity dalam lebar dan ketinggian yang berbeza, yang boleh dipasang sama ada ke kiri, kanan atau kedua-dua belah.

Potong angka yang kemas di dalam bilik mandi kecil dan benar-benar membawa bilik mandi yang lebih besar ke dalam mereka sendiri.

Konsol perabot sangat mesra pengguna, walaupun untuk bilik mandi dengan susunan yang sukar, kerana bahagian-bahagian yang dipotong untuk saiz juga sesuai untuk niche dan ruang padat.


modern bathroom cabinet wood grain
Small Laundry Room Cabinets


浴室kabinet dapur borongPANELS DOOR HOTHM1405HM1708HM1801HM1808HM1817


Kami mempunyai lebih daripada gaya pintu yang boleh menyediakan, dialu-alukan untuk menghubungi kami.COUNTERTOPkuarza dapur countertopHARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANmesin gerudibungkusan PVC bersalut borong
borong kabinet dapur PVCPembekal Kabinet Dapur China PVCSoalan LazimQ1. Adakah mungkin untuk melawat kilang REBON? Bolehkah anda mengaturkan perkhidmatan pick up?

A: Pasti, kami mengalu-alukan anda untuk melawat kami. Ia adalah kira-kira 20 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Hangzhou. Kami boleh menguruskan perkhidmatan untuk anda.


Q2. Bolehkah anda mengatur penghantaran?

A: Sudah tentu, kita mempunyai penghantar tetap untuk mengatur dengan penghantaran atau udara.


Q3. Anda membuat kabinet khas atau kabinet standard?

A: Kami menerima kedua-dua kabinet khas atau kabinet standard.


Q4. Bagaimana dengan masa memimpin anda?

A: Selepas kami menerima deposit dan gambar 30% mengesahkan, ia adalah sekitar 35 hari.

kilang

Siasatan