Kabinet Bilik Mandi Wall Mounted

Rebon Wall-mount Floating Bathroom Set Vanity - Ini Rebon Bathroom Vanity set membentangkan reka bentuk moden dan berfungsi.

Maklumat produk

Kabinet Bilik Mandi Wall Mounted


Berikut adalah benar-benar banyak kabinet bilik mandi dinding yang elegan dan praktikal di sini. Sekiranya anda berfikir bahawa kabinet seperti itu akan membuat penambahan yang baik ke rumah anda, belanjakan di sini beberapa kali dan melihat semuanya. Sudah tentu, kami menasihatkan anda untuk berfikir pilihan terakhir anda.

Pembekal bilik mandi kayu ChinaCIRI-CIRIRebon Wall-mount Floating Bathroom Set Vanity - Ini Rebon Bathroom Vanity set membentangkan reka bentuk moden dan berfungsi.


Perhimpunan Mudah & Bersih Cepat: Mudah untuk memasang dengan perkakasan yang disertakan juga boleh menghapuskan masalah pemasangan. Di samping itu, dengan permukaan licin dan rata, kabinet penyimpanan ini mudah dibersihkan dan mengelap noda kotor dari permukaan dengan kain basah.


Sesuai Untuk Ramai Acara: Dengan reka bentuk moden dan praktikal, kabinet bilik mandi dipasang di dinding ini boleh menggabungkan dalam pelbagai gaya hiasan.


Sturdy Body & Shelf Padu: Pembinaan kukuh yang diperbuat daripada bahan MDF yang direka bentuk yang kukuh dan stabil ketika menanggalkan tuala dan pelbagai keperluan bilik mandi.

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

kesombongan terapung moden (2)
Melamine Menghadapi Vanity ChipboardHARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanSIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANmesin gerudibungkusan PVC bersalut borong
borong kabinet dapur PVCPembekal Kabinet Dapur China PVCSoalan LazimQ1. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

A: Pesanan sampel boleh diterima, sila hubungi kami dan pastikan sampel apa yang anda perlukan


Q2. Apa pakej syarikat anda dibuat?

J: Kami menerima OEM untuk pelanggan kami dan pakej kami semua boleh bergantung kepada pelanggan yang bersedia membuat, biasanya kami membuat lebih kuat lima lapisan pakej kadbod dan standard antarabangsa untuk penghantaran negara yang berbeza memerlukan.


Q3.Which jenama perkakasan tidak menggunakan Best Sense?

A: Kami biasanya menggunakan Blum, DTC dan perkakasan buatan China yang biasa.


Q4.What adalah MOQ produk anda?

A: 1 bekas 20'ft penuh.

manufactory

Siasatan