Unit Kesombongan Wall Hung

Sekiranya bilik mandi anda mempunyai peralatan mandian yang dipaparkan dengan cara yang kelihatan agak tidak kemas, maka memasang unit kesombongan yang digantung di dinding adalah penyelesaian yang ideal. Peralatan bilik mandi terapung ini akan menyembunyikan semua keperluan harian anda dari pandangan, memberikan suasana bilik pameran yang menakjubkan.

Maklumat produk

Sekiranya bilik mandi anda mempunyai peralatan mandian yang dipaparkan dengan cara yang kelihatan agak tidak kemas, maka memasang unit kesombongan yang digantung di dinding adalah penyelesaian yang ideal. Unit kesombongan yang digantung di dinding ini akan menyembunyikan semua barang keperluan harian anda dari pandangan, memberikan ruang pameran anda yang mempesonakan.


Untuk mewujudkan perasaan ruang, memasang unit meja solek yang terpasang di dinding menjadikan lantai kelihatan dan bebas dari kekacauan. Ilusi sederhana ini dapat menjadikan bilik mandi yang paling padat terasa sedikit lebih besar.


Unit solek yang digantung di dinding menambah penyimpanan yang mudah ke bilik mandi anda, sesuai untuk botol, tuala atau apa sahaja yang anda mahu simpan dari luar.


bathroom cabinet  moist-proof quartz worktop


Mereka biasanya terdiri daripada pintu berengsel lembut, atau laci kukuh dengan pelari berkualiti tinggi untuk operasi yang lancar. Dihiasi dengan lembangan resin seramik atau polimer, terdapat banyak pilihan yang memuaskan dari pelbagai jenama bilik mandi teratas. Anda' Saya akan mencari pelbagai pilihan ukuran dari kecil hingga besar, serta kemasan dari putih berkilat yang jelas hingga pilihan kayu yang cantik dan kayu pilihan.

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

1563842427(1)kitchen cabinet wholesale
PANEL PINTU PANASHM1808HM1811HM1908L(YG9084L)HM1802


Kami mempunyai lebih daripada yang boleh disediakan oleh gaya pintu ini, selamat datang untuk menghubungi kami.
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
MAKLUM BALAS PANDUANguest feedback797
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Adakah anda kilang atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah kilang.


S2. Bagaimana cara mendapatkan sampel?

J: Pesanan sampel boleh diterima; sila hubungi kami dan pastikan sampel mana yang anda perlukan.


S3. Apakah pembungkusan yang ada?

A: Karton pek yang dipasang sepenuhnya atau rata, juga peti kayu untuk barang rapuh.


S4. Bolehkah anda memastikan kualiti?

J: Moto kami adalah: niat baik& kualiti terlebih dahulu

kita tahu apa maksudnya dengan perniagaan.

Siasatan