Kabinet bilik dobi peribadi

Tidak ada sebab bilik dobi anda tidak boleh menjadi cantik sebagai tempat tinggal anda-tidak kira sama ada almari, keseluruhan Bilik, di kawasan pelbagai guna, atau di sudut garaj.

Maklumat produk

Kabinet bilik dobi peribadi
laundry room cabinets


Tidak ada sebab bilik dobi anda tidak boleh menjadi cantik sebagai tempat tinggal anda-tidak kira sama ada almari, keseluruhan Bilik, di kawasan pelbagai guna, atau di sudut garaj. Membolehkan kami untuk membantu anda Reka bentuk bilik dobi yang berfungsi dengan banyak storan dan Kabinet terbina dalam yang akan menyimpan barangan Dobi anda di satu tempat dan menambah nilai ke rumah anda. Kami akan membantu anda pengubahsuaian kawasan dobi ketinggalan zaman menjadi bilik dobi yang bertenaga dan moden dengan Kabinet tersuai, Ruang rak yang banyak, dan rak organisasi. Bilik dobi juga merupakan tempat yang sempurna untuk menyediakan Nook yang selesa untuk haiwan peliharaan keluarga. Dengan sedikit penglihatan, Bilik ini benar-benar boleh menjadi salah satu ruang serbaguna yang paling serba boleh digunakan di rumah anda.


laundry room cabinet


Balcony bathroom laundry


Pereka celik kami berminat untuk membawa idea anda untuk mengubah bilik dobi anda dan Manfaatkan ruang, besar atau kecil, dengan ciri organisasi seperti Kabinet bilik tambahan yang lebih luas, para, papan seterika tarik keluar, dan hamper terbina dalam. Kabinet storan tersuai boleh menyimpan stok, detergen, cadar, dan banyak lagi. Anda juga boleh menggunakan rak pada dinding yang tinggi untuk menyimpan mops, papan seterika, pembersih vakum, atau alat pembersihan yang lain.


Mahukan bantuan sedikit untuk Manfaatkan Ruang anda? Bercakap dengan salah satu pereka kami untuk memilih Kabinet bilik dobi yang sesuai untuk rumah anda. Pada waktu ketibaan, Semua yang anda perlu lakukan dengan kabinet ini diletakkan di tempat dan memasang.                                          

Perkakasanflap up hardwarekitchen cabinet box systemkitchen cabinet hingelift up door mechanisms
Sijilchina enviromental labeling

ISO14001

wholesale Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

the top ten brands cabinet of China
& KILANG PENGHANTARANkitchen cabinet factory


cabinet delivery
Soalan lazimQ1. Adakah anda mempunyai sebarang pelan atau tataletak Reka bentuk?

J: kita boleh asas pada lukisan anda untuk membuat petikan, atau kita boleh membuat Reka bentuk percuma untuk anda, dengan menggunakan CAD dan perisian Reka bentuk kami sendiri.


Q2. Adakah anda akan mengaturkan pemasangan untuk kami?

J: untuk setiap pesanan, arahan pemasangan akan disertakan. Dan pasukan kami akan memberikan jawapan segera tentang setiap soalan mengenai pemasangan.


Q3. Apa itu MOQ?

J: 1 ka.


Q4. Bolehkah kita mendapatkan sampel sebelum membayar Deposit?

J: Ya, anda boleh mendapatkan sampel percuma sebelum membuat pembayaran, hanya perlu membayar kos Ekspres.


manufactory

Hot Tags: Bilik Dobi Khas Kabinet, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan